هواوی به زودی مجوز استفاده از نسخه اندروید مجهز به سرویس های گوگل پلی را دریافت می نماید

به گزارش نوای پرنده پارسی، با توجه به مطلبی که به تازگی در نیویورک تایمز منتشر شده است، هواوی به زودی می تواند دوباره به همکاری با بعضی از شرکای آمریکایی اش ادامه دهد. همان طور که احتمالا اطلاع دارید، این شرکت چینی مدتی پیش به دلیل نگرانی های امنیتی دولت آمریکا، در فهرست تحریم های وزارت بازرگانی دولت ترامپ نهاده شد.

هواوی به زودی مجوز استفاده از نسخه اندروید مجهز به سرویس های گوگل پلی را دریافت می نماید

قرار دریافت هواوی در این فهرست به این معنی است که کمپانی های آمریکایی باید از ارائه سرویس ها و خدمات خود به این شرکت منع می شوند و این در حالی بود که هواوی در سال 2018 مبلغ 11 میلیارد دلار را برای دسترسی به این خدمات به شرکت های آمریکایی پرداخته بود. یکی از شرکای بزرگ هواوی که از همکاری با چینی ها منع شد، گوگل بود که حتی پیش از این فراوری یکی از پرچم داران سری نکسوس خود را به این شرکت سپرده بود.

اما تحریم ها موجب شد تا دسترسی هواوی به مجوز استفاده از سرویس های گوگل پلی و اپ های اصلی گوگل مانند پلی استور، نقشه، جی میل، یوتیوب و … قطع گردد. در نتیجه لغو همکاری این دو شرکت بزرگ، پرچم داران سری میت 30 با AOSP منبع باز اندروید به همراه فروشگاه اختصاصی هواوی، اپ گالری، راهی بازار می شوند.

سناتورهای جمهوری خواه سعی دارند مایکروسافت را قانع نمایند که خطر هواوی جدی است

تایمز در گزارش جدید خود از جلسه ای سخن می گوید که در هفته گذشته برگزار گردید و ترامپ در حاشیه آن به مقامات آمریکایی دستور داده به شرکت های این کشور برای همکاری با هواوی چراغ سبز نشان دهند. پیش از این، در اواخر ماه ژوئن و در ملاقات با رئیس جمهور چین، ترامپ اعلام نموده بود: چین خرید حجم انبوهی از فراوریات کشاورزی آمریکایی را شروع خواهد نمود که در نتیجه آن، شرکت های آمریکایی نیز می توانند به هواوی تجهیزات بفروشند. در این جا صحبت از تجهیزات است که تهدید بزرگی برای امنیت ملی محسوب نمی شوند.

این سخنان رئیس جمهور آمریکا در واقع مهر تاییدی بود بر ادعای بسکمک از کارشناسان که تحریم هواوی را بهانه و دستاویزی برای تحت فشار دادن چین به شمار می آوردند. آن طور که از شواهد برمی آید، چین هیچ گاه محصولات کشاورزی مازاد از کشاورزان آمریکایی نخرید و دولت ترامپ نیز هیج گاه اجازه دسترسی هواوی به آن چه او تجهیزات آمریکایی می نامد را صادر نکرد. صدور مجوزهای لازم برای تجارت با هواوی توسط نهاد تجاری دولت تایید می گردد و یکی از سخنگویان دولتی اعلام نموده است که در حال حاضر این وضعیت (منع تجارت با هواوی) در حال تغییر است.

در گزارش منتشر شده به این نکته اشاره شده است که با وجود تحریم، تعدادی از شرکت های آمریکایی وجود دارند که توانسته اند با استفاده از معرفی محصولات خود به عنوان فراوریات غیر آمریکایی یا با ارسال محصولات خود به هواوی در خارج از خاک آمریکا، همچنان با این شرکت به تجارت بپردازند. یکی از این شرکت های آمریکایی، Micron Technology است که در زمینه فراوری تراشه های حافظه فعال است و هواوی سال گذشته بزرگترین مشتری آن بود. طبق آن چه در خبرها ذکر شده است، این شرکت در ماه ژوئن پس از آنالیز قوانین فهرست تحریم های تجاری متوجه شد که می تواند به طریقی که قانون را هم نقض ننموده باشد، به تجارت با هواوی ادامه دهد.

ایالات متحده با توجه به قانونی رسمی در چین که طبق آن به دولت کمونیست اجازه داده می گردد تا اطلاعات هر شخص یا نهادی را از هواوی مطالبه کند؛ این شرکت چینی را تهدیدی علیه امنیت ملی خود قلمداد می نماید. اقدام آمریکا در این مورد باعث شد تا بسکمک گمان نمایند که گوشی های هوشمند و تجهیزات شبکه هواوی شامل یک در پشتی هستند که اطلاعات شرکت های آمریکایی و مشتریان آن ها را به پکن می فرستد، اما هواوی همیشه این موضوع را تکذیب نموده است.

روز گذشته اعلام شد که دولت ترامپ به دنبال راهی است که شرکت های آمریکایی سیسکو و اوراکل را به عنوان رقیب هواوی پر و بال دهد؛ ولی هر دو شرکت امتناع کردند. یکی دیگر از راه کارهای آمریکا این است که در شرکت های نوکیا و اریکسون سرمایه گذاری کند تا این دو شرکت مخابراتی بتوانند تجهیزات خود را با قیمت مناسب تری به مشتریان آمریکایی هواوی عرضه نمایند. با توجه به این که هواوی به سرمایه گذاری بانک های دولتی چین دسترسی دارد و نگرانی های اقتصادی چندان ندارد، به مشتریانش اجازه می دهد تا بهای تجهیزات شبکه خریداری شده را در طولانی مدت پرداخت نمایند. دولت ترامپ امیدوار است که نوکیا و اریکسون نیز چنین شرایطی را ایجاد نمایند و چینی ها را از بازار آمریکا دور سازند.

هواوی پیش از تحریم ها پیش بینی می کرد که در امسال رکورد فروش 300 میلیون دستگاه گوشی هوشمند را به نام خود ثبت خواهد نمود و می تواند با پشت سر گذاشتن سامسونگ و اپل به صندلی بزرگترین فراوری نماینده گوشی های هوشمند در دنیا برسد. اما تحریم های دولت آمریکا و عدم دسترسی به سرویس های گوگل پلی باعث کاهش سرعت رشد این شرکت چینی در خارج از خاک وطنش شد و در نتیحه، این شرکت تنها با پیشی دریافت از اپل، توانست در صندلی دوم بایستد و همچنان در صندلیی پایین تر از سامسونگ قرار گیرد. البته گزارش هایی که به تازگی منتشر شده اند، از پیش بینی های جدیدی مبنی بر احتمال بازگشت اپل به صندلی دوم بزرگترین فراوری نمایندگان گوشی هوشمند در دنیا حکایت دارند.

هواوی در نیمه اول 2019 پیروز شد تعداد 118 میلیون گوشی هوشمند به فروش برساند که نسبت به مدت مشابه در سال 2018 تا 24 درصد افزایش داشت و در همین مدت توانست اپل را از صندلی دوم به زیر بکشد. در ادامه این شرکت با مسائل ناشی از تحریم دست به گریبان شده است و در همین حین، اپل با معرفی خانواده آیفون 11 فروش بسیار خوبی را تجربه می نماید که ممکن است این شرکت را در رسیدن به صندلی سابق خود کمک کند. هواوی با وجود تحریم ها همچنان به رشد خود ادامه می دهد، اما این رشد در حدی نخواهد بود که بتواند او را در صندلی نخست بنشاند و ظاهرا این شرکت باید به صندلی سوم رضایت دهد.

هواوی هفته آینده از یک گوشی با دوربین سلفی زیر نمایشگر رونمایی خواهد نمود

منبع: Phone Arena

bestcanadatours.com: تور کانادا | با تور کانادا سفر کنید، ویزای کانادا، تور کانادا ارزان، قیمت تور کانادا نوروز، بهار، پاییز، تابستان، زمستان را با ما تجربه کنید.

منبع: دیجیکالا مگ
انتشار: 23 مرداد 1400 بروزرسانی: 23 مرداد 1400 گردآورنده: pbmusic.ir شناسه مطلب: 2687

به "هواوی به زودی مجوز استفاده از نسخه اندروید مجهز به سرویس های گوگل پلی را دریافت می نماید" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "هواوی به زودی مجوز استفاده از نسخه اندروید مجهز به سرویس های گوگل پلی را دریافت می نماید"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید