تامین درآمد شهرداری بدون فروش شهر ضروری است

به گزارش نوای پرنده پارسی، به گزارش خبرنگاران، محمد علی افشانی در گردهمایی مدیران شهرداری تهران طی سخنانی ضمن برشمردن فرصت ها و چالش های شهر تهران بر تلاش برای به دست آوردن رضایت شهروندان پایتخت تاکید کرد.

تامین درآمد شهرداری بدون فروش شهر ضروری است

وی با بیان اینکه مردم منتظر پاسخ های مساعد از طرف مدیریت شهری هستند، عنوان کرد: نباید وقتی صحبت از فساد می شود، نام شهرداری تهران شنیده شود.

شهردار تهران با تاکید بر این که هر مدیری باید دارای تحلیل سیاسی باشد، اظهار کرد: داشتن تحلیل دقیق از شرایط باعث می شود تا بهتر و دقیق تَر به اوضاع اطراف احاطه داشته و به ساماندهی امور بپردازیم.

افشانی ضمن تاکید بر کارکردهای اصلی شهرداری و مطالباتی که شهروندان خواستار آن هستند، گفت: نباید با رها کردن وظایف اصلی، کارکردهایی که بر عهده شهرداری نیستند را پذیرا باشیم.

وی با تاکید بر اینکه تأمین درآمد برای شهرداری بدون فروش شهر، یک ضرورت است، افزود: باید با خلق ایده ها به سمت فضای بیشتر جهت بهتر اداره کردن شهر برویم.

شهردار تهران با عنوان این مطلب که روزانه از سوی شهروندان مورد قضاوت قرار می گیریم، گفت: زمانی می توانیم پاسخگوی نیازهای مردم باشیم که در حوزه ماموریت اصلی خودمان حرکت کنیم.

افشانی این نکته را نیز مورد تاکید قرار داد که شهرداران مناطق 22 گانه باید با تعریف پروژه های کوچک در همه محلات شهر تهران موجبات رضایت خاطر و آرامش شهروندان را فراهم کنند.

پری ها: پریها | مجله گردشگری، تور لحظه آخری، تور ارزان قیمت، سفرنامه گردشگری

منبع: mehrnews.com
انتشار: 23 مرداد 1400 بروزرسانی: 23 مرداد 1400 گردآورنده: pbmusic.ir شناسه مطلب: 45

به "تامین درآمد شهرداری بدون فروش شهر ضروری است" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "تامین درآمد شهرداری بدون فروش شهر ضروری است"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید