8 وزیر ونزوئلایی استعفا دادند

به گزارش نوای پرنده پارسی، رئیس جمهوری ونزوئلا گفت، هشت وزیر این کشور از جمله معاونش برای شرکت در انتخابات مجمع ملی دسامبر از سمت هایشان استعفا کردند.

8 وزیر ونزوئلایی استعفا دادند

به نقل از خبرگزاری اسپوتنیک، نیکولاس مادورو، رئیس جمهوری ونزوئلا در سخنرانی تلویزیونی گفت: هشت تن از وزرا از جمله خورخه رودریگز، معاون من و وزیر ارتباطات از سمت هایشان کناره گیری کردند تا در انتخابات مجمع ملی دسامبر شرکت کنند. آنها با من رایزنی کردند و بر اساس قانون اساسی، آنها باید سه ماه پیش از برگزاری انتخابات از سمت هایشان استعفا دهند.

روز دوشنبه، رئیس جمهوری ونزوئلا بیش از 50 شخصیت سیاسی از احزاب اپوزیسیون را عفو کرد. بسیای از آنها به نقش داشتن در اقداماتی علیه دولت مادورو در اوایل 2019 متهم بودند.

انتخابات مجمع ملی ونزوئلا در ششم دسامبر سال جاری میلادی برگزار می شود. در مجموع 26 حزب اپوزیسیون از شرکت در انتخابات صرف نظر کردند.

در ژانویه سال جاری میلادی و دو هفته پس از روی کار آمدن مادورو برای دور دوم، ونزوئلا با تنش سیاسی روبرو شد و خوان گوآیدو، رهبر اپوزیسیون خود را به صورت غیرقانونی رئیس جمهوری موقت اظهار داشت و از شهروندان خواست تا به وی برای رسیدن به قدرت کمک کنند.

گوآیدو سریعا حمایت آمریکا و چند کشور آمریکای لاتین از جمله کلمبیا را به دست آورد در حالیکه مادورو وی را به تلاش برای ایجاد کودتا در ونزوئلا با کمک واشنگتن متهم کرد. ، ایسنا

پری ها: پریها | مجله گردشگری، تور لحظه آخری، تور ارزان قیمت، سفرنامه گردشگری

منبع: ایران آنلاین
انتشار: 23 مرداد 1400 بروزرسانی: 23 مرداد 1400 گردآورنده: pbmusic.ir شناسه مطلب: 4991

به "8 وزیر ونزوئلایی استعفا دادند" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "8 وزیر ونزوئلایی استعفا دادند"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید