پارک های فناوری باید به جایگاهی برای جذب نخبگان کشور تبدیل شوند

به گزارش نوای پرنده پارسی، به گزارش خبرنگاران، نهمین جلسه هیات امنای پارک فناوری پردیس عصر امروز (دوشنبه) به ریاست معاون اول رئیس جمهور برگزار گردید.

پارک های فناوری باید به جایگاهی برای جذب نخبگان کشور تبدیل شوند

اسحاق جهانگیری در این جلسه فعالیت های پارک فناوری پردیس و شرکت های عضو این پارک را مثبت ارزیابی و بر لزوم کوشش هر چه بیشتر مسئولین پارک برای توسعه فعالیت های دانش بنیان تأکید کرد.

معاون اول رییس جمهور گفت: اگر جهت گیری پارک های فناوری کشور و شرکت های دانش بنیان به سمت ارائه طرح های نوین و تجاری سازی ایده های نوین حرکت کند، این مراکز علمی به جایگاهی برای جذب و حفظ استعدادها و نیروی انسانی نخبه کشور تبدیل می شوند و دیگر شاهد مهاجرت نیروی انسانی مستعد و نخبه به خارج از کشور نخواهیم بود.

جهانگیری با اشاره به تحریم های یکجانبه و ظالمانه آمریکا علیه ملت ایران، از نیروی انسانی و نخبگان کشور به عنوان یکی از نقاط اتکاء برای مقابله با تحریم ها یاد کرد و اضافه کرد: پارک های فناوری، دانشگاه ها و مراکز علمی و فناوری کشور یکی از نقاط امید کشور هستند تا بتوانیم در مقابل فشارها مقاومت نموده و با اتکاء به توان داخلی، احتیاجهای کشور را تأمین کنیم.

معاون اول رییس جمهور از معاون علمی و فناوری رییس جمهور خواست جلساتی را با اعضای هیات امنای پارک فناوری پردیس برگزار و ضمن بازتعریف برنامه ها و مأموریت ها، جهت گیری پارک و شرکت های دانش بنیان را به سمت فعالیت ها و طرح های نوین و بزرگ راهنمایی نمایند.

وی اضافه کرد: اگر طرح ها و برنامه های بزرگی توسط پارک های فناوری کشور تعریف گردد بی تردید نظام بانکی، شرکت های سرمایه گذاری و بخش خصوصی پای کار خواهند آمد و منابع اقتصادی مورد احتیاج اجرای این طرح ها را تأمین خواهند کرد.

معاون اول رییس جمهور با اشاره به دغدغه پارک های فناوری و شرکت های دانش بنیان در مورد بازار محصولات فراوریی اضافه کرد: ایران از بازاری 80 میلیون نفری برخوردار است ضمن آنکه اگر بتوانیم محصولاتی قابل رقابت فراوری کنیم بازار کشورهای همسایه نیز در اختیار ما خواهد بود.

در این جلسه که معاون علمی و فناوری رییس جمهور، استاندار تهران، رییس دانشگاه صنعتی شریف و مدیرعامل بانک پاسارگاد نیز حضور داشتند، رییس پارک فناوری پردیس گزارشی از فعالیت های این پارک و شرکت های عضو ظرف یکسال اخیر ارائه کرد.

مهندس صفاری نیا با اشاره به اینکه 286 هزار متر مربع فضای پژوهشی و فناوری در پارک فناوری پردیس وجود دارد، گفت: میزان سرمایه گذاری در این پارک 15 هزار میلیارد ریال است که این سرمایه گذاری توسط بخش خصوصی اجرا شده است.

وی با اشاره به اینکه 10 درصد میزان صادرات پارک های فناوری کشور، 80 درصد از فروش پارک ها و 10 درصد از کل تعداد شاغلین پارک های فناوری در اختیار پارک فناوری پردیس قرار گرفته است اضافه کرد: در حال حاضر 305 شرکت دانش بنیان و 70 استارتاپ در پارک فناوری پردیس فعالیت دارند.

رییس پارک فناوری پردیس از برنامه ریزی برای اجرای طرح توانمندسازی شغلی برای دانشجویان اطلاع داد و گفت: محصولات شرکت های دانش بنیان به وسیله سامانه ای تحت عنوان شبکه فن بازار در معرض اطلاع دستگاه های اجرایی قرار گرفته تا احتیاجهای خود را به وسیله فراوری این شرکت ها تأمین نمایند و از خرید محصولات خارجی مشابه خودداری گردد.

وی همچنین با اشاره به برگزاری هشتمین نمایشگاه بین المللی فناوری و نوآوری که در خرداد ماه امسال برگزار خواهد شد گفت: همزمان با این نمایشگاه از وزرای علوم 60 کشور نیز در قالب مجمع نوآوری اسکاپ دعوت به عمل آمده تا از دستاوردهای علمی و فناوری کشورمان بازدید نمایند.

در این جلسه گزارش حسابرسی پارک فناوری پردیس منتهی به سال 1396، انتخاب حسابرس سال 1397، آنالیز و تایید بودجه تفصیلی سال 1397 و اصلاح موادی از آیین نامه اقتصادی و معاملاتی پارک فناوری پردیس به تایید اعضای هیات امناء رسید.

دور زمین: دور زمین: آشنایی با زیبایی های دنیا در مجله گردشگری

مجله سرگرمی: مجله سرگرمی و گردشگری

منبع: خبرگزاری مهر
انتشار: 20 مرداد 1400 بروزرسانی: 20 مرداد 1400 گردآورنده: pbmusic.ir شناسه مطلب: 1172

به "پارک های فناوری باید به جایگاهی برای جذب نخبگان کشور تبدیل شوند" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "پارک های فناوری باید به جایگاهی برای جذب نخبگان کشور تبدیل شوند"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید