مقام سوری: نیروهای بیشتری به مرزهای مشترک با ترکیه اعزام می شوند
به گزارش نوای پرنده پارسی، به گزارش خبرنگاران به نقل از خبرگزاری سانا، علی حیدر وزیر آشتی ملی سوریه سخنانی را درخصوص تحولات شمال این کشور عنوان کرد.

بر اساس این گزارش، وی در این خصوص گفت: همه تحولات چند روز گذشته نشان می دهد که دولت سوریه در تسلط بر تمامی خاکش تأکید دارد.
این مقام سوری گفت: بدون شک در روزهای آینده نیروهای سوریِ بیشتری به مرزهای مشترک با ترکیه اعزام خواهند شد.
گفتنی است ترکیه از چهارشنبه گذشته حملاتی را علیه شمال سوریه شروع نموده که با واکنش و محکومیت های جهانی روبرو شده است.
در واکنش به حملات ترکیه علیه شمال سوریه، محمدجواد ظریف، وزیر امورخارجه ایران در مصاحبه با شبکه تلویزیونی تی آر تی ترکیه، گفته است: امنیت به وسیله تجاوز به سوریه به دست نمی آید.
منبع: خبرگزاری مهرbestcanadatours.com: تور کانادا | با تور کانادا سفر کنید، ویزای کانادا، تور کانادا ارزان، قیمت تور کانادا نوروز، بهار، پاییز، تابستان، زمستان را با ما تجربه کنید.