مصرف بی رویه دانه های آفتابگردان چه خطراتی دارد؟
به گزارش نوای پرنده پارسی، یک متخصص غدد درون ریز، نسبت به مصرف بی رویه دانه های آفتابگردان هشدار داد.

تاتیانا بوچارووا گفت: دانه های آفتابگردان حاوی درصد بالایی از چربی هستند. هر 100 گرم دانه آفتابگردان، حاوی بیش از 50 گرم چربی است؛ بنابراین اگر از زخم و التهاب معده رنج می برید، از مصرف مداوم این دانه ها خودداری کنید.
تاتیانا اضافه نمود: این اندازه از کالری، مشابه شکلات است و تنها به افزایش وزن شما منجر می گردد.
این پزشک ادامه داد: خلاف بعضی اطلاعات نادرست، مصرف دانه های آفتابگردان به اندازه متعادل، باعث آپاندیسیت نمی گردد.
او توصیه کرد: مصرف اندازه کم دانه آفتابگردان هیچ ضرری برای سلامتی ندارد. هرچند نباید این دانه ها را تفت داد، چرا که دانه های تفت داده شده، باعث تجمع نوعی ماده سرطان زا در بدن می شوند.
به گفته این متخصص غدد مصرف دانه های آفتابگردان به اندازه کافی برای سلامتی مفید است. این دانه ها، حاوی مقادیر زیادی فیبر، ویتامین های گروه B، A، E و منیزیم هستند.
منبع: همگردیپری ها: پریها | مجله گردشگری، تور لحظه آخری، تور ارزان قیمت، سفرنامه گردشگری