غذا های سالمی که قند خون را افزایش می دهند
به گزارش نوای پرنده پارسی، سومین غذای سالمی که سطح قند خون را افزایش می دهد لوبیاست. نکته مهم این است که لوبیا ها تاثیر یکسانی روی همه افراد نخواهند داشت بعضی افراد ممکن است شاهد افزایش قند خون باشند در حالی که در بعضی دیگر این طور نیستند.
با فکر کردن به غذا هایی که قند خون را افزایش می دهند احتمالا غذا های شیرین و کربوهیدرات های فرآوری شده را تصور خواهید کرد مانند آن هایی که در بسیاری از غذا های ناسالم یافت می گردد، اما آیا می دانستید که بعضی مواد غذایی که اغلب به عنوان غذای سالم در نظر گرفته می شوند نیز می توانند قند خون شما را افزایش دهند؟
به گزارش هلث، قبل از پرداختن به غذا هایی که می توانند باعث افزایش ناسالم قند خون پس از خوردن غذا شوند، مهم است که بدانید منظور ما از افزایش قند خون چیست.
غذایی که می خوریم، به قند و گلوکز تبدیل می گردد که بدن از آن به عنوان سوخت استفاده می نماید. اگر در هر نقطه از زمان اندازه زیادی از این گلوکز در جریان خون وجود داشته باشد، منجر به افزایش قند خون خواهد شد که به آن هیپرگلیسمی نیز گفته می گردد.
در افراد غیر دیابتی، هیپرگلیسمی با خوردن مقادیر بیش از حد قند و کربوهیدرات مرتبط است. اگر این الگوی غذایی در طول زمان ادامه یابد، قند خون بالا می تواند باعث آسیب به اجزای داخلی بدن حتی منجر به دیابت و سایر بیماری ها گردد.
نتایج تحقیق سال 2018 دانشکده پزشکی دانشگاه استنفورد ایالات متحده نشان داد که بسیاری از افراد به طور مرتب افزایش ناسالم گلوکز خون را تجربه می نمایند حتی اگر سالم تلقی شوند.
محقق این تحقیق، مایکل اسنایدر شرح داد: مشاهده کردیم که بعضی از افراد فکر می نمایند سالم هستند، اما قند خون آنان تنظیم نبود و هیچ ایده ای در این مورد نداشتند، اما نتایج تحقیقات معین کرد که نوع غذا های مصرفی عامل اصلی این افزایش قند خون بود.
دکتر کیسی مینز در خصوص سه غذای سالمی صحبت کرد که معین شده است هنگام مصرف باعث افزایش قند خون ناسالم می شوند؛ اولین مورد انگور است. تمایل ما به خوردن انگور به تنهایی به عنوان میان وعده، دلیلی است که انگور باعث چنین جهش های عظیمی در سطح گلوکز خون می گردد.
وی اضافه نمود: انگور می تواند قند خون ما را نامنظم کند. خبر خوب این است که برای جلوگیری از این مشکل مجبور نیستید خوردن انگور را متوقف کنید فقط کافی است آن را با ماست یا کمی آووکادو ترکیب کنید تا واکنش قند خون بدنتان متعادل گردد.
دومین غذای سالم بلغور جو دوسر است در حالی که جو دوسر به خودی خود باعث افزایش قند خون نمی گردد، انتخاب رویه های نادرست باعث ایجاد آن می گردد.
به دوستداران بلغور جو دوسر توصیه می گردد از مواد پر قند مانند شربت افرا و چیپس شکلات پرهیز نمایند و به جای آن به سراغ چربی های سالم بروند. یک مشت آجیل یا دانه چیا که با بلغور جو دوسر مخلوط شده باشد، قند خون شما را ثابت نگه می دارد.
سومین غذای سالمی که سطح قند خون را افزایش می دهد لوبیاست. نکته مهم این است که لوبیا ها تاثیر یکسانی روی همه افراد نخواهند داشت بعضی افراد ممکن است شاهد افزایش قند خون باشند در حالی که در بعضی دیگر این طور نیستند.
نتایج تحقیقات به میکروبیوم روده به عنوان مسئول این تفاوت اشاره نموده اند، اگرچه مطالعات بیشتری برای دریافت ایده بهتر مورد احتیاج است.
منبع: فرادید