طرز تهیه مرغ کنتاکی ترد و پفکی به روش KFC و رستورانی

به گزارش نوای پرنده پارسی، مرغ کنتاکی در واقع نوعی از مرغ سوخاری است. یکی از معروف ترین رستوران های دنیا که مرغ های کنتاکی فوق العاده ای دارد KFC است که دارای هواداران بیشماری است. در ادامه چند دستور غذایی متفاوت برای تهیه مرغ کنتاکی آورده شده است که با استفاده از هر کدام شما به غذایی لذیذ و عالی خواهید رسید؛ پس با ما همراه شوید.

طرز تهیه مرغ کنتاکی ترد و پفکی به روش KFC و رستورانی

تهیه مرغ کنتاکی با 2 دستور ویژه

1. طرز تهیه مرغ کنتاکی به روش رستورانی

مواد لازم برای مرغ نیم پز
سینه یا ران مرغ6 تکه
پیاز1 عدد
سیر1 عدد
چوب دارچین 1 عدد
ترکیب لازم برای طعم دار کردن مرغ
آبلیمو1 قاشق غذاخوری
پیاز1 عدد
سیر1 عدد
زعفران دم نمودهبه اندازه کافی
دانه کنجدیک قاشق چایخوری
ترخون خشک و جعفری خشکیک قاشق چایخوری
پودرفلفل قرمزبه میزان دلخواه
ادویه کاری و زردچوبه به میزان دلخواه
مواد لازم برای سوخاری کردن مرغ
تخم مرغ2 عدد
آرد سفید1 پیمانه
روغن زیتون2 قاشق غذاخوری
نمک و فلفل سیاهبه اندازه کافی
پودر کنتاکی1 پیمانه

روش تهیه

  • قبل از هر چیز اگر مرغ ها را تمیز ننموده اید باید پوست آن ها را گرفته و آن ها را بشوئید.
  • سپس 4 لیوان آب در یک قابلمه ریخته و روی گاز قرار دهید. بعد از جوش آمدن آب، مرغ ها را درون آن بریزید.
  • دوباره صبر کنید تا آب به جوش آید. اگر روی آب کف ایجاد شد حتما با قاشق بگیرید.
  • در همین حین یک عدد پیاز و یک عدد سیر پوست کنده به همراه یک عدد چوب دارچین داخل قابلمه بیاندازید.
  • در ادامه حرارت را ملایم نموده و 20 تا 25 دقیقه صبر کنید تا مرغ نیم پز گردد.
  • مرغ نیم پز را از قابلمه خارج می کنیم و کنار می گذاریم تا سرد گردد.
  • سپس دوباره یک عدد سیر و پیاز پوست کنده و رنده شده را روی مرغ ها بریزید.
  • کمی زعفران دم کنید و به همراه آبلیمو و دیگر مواد نام برده در قسمت طعم دار کردن را روی مرغ ها بریزید.
  • در این مرحله مرغ ها را به خوبی زیر و رو کنید تا طعم دار شوند.
  • حالا روی ظرف را سلفون کشیده و به مدت 30 دقیقه در یخچال بگذارید تا مرغ کاملا طعم دار گردد.
  • بعد از آن سه کاسه برداشته در یکی پودر کنتاکی و در دیگری آرد سفید و و در آخری تخم مرغ بریزید.
  • تخم مرغ را به خوبی با کمی زعفران هم بزنید.
  • سپس مرغ های خنک شده را درون یک ظرف عظیم قرار داده و آن ها را با قلم موی آشپزی به روغن زیتون آغشته کنید.
  • زمانی که روغن کاملا داغ شد یک مرغ را برداشته ابتدا در آرد سفید قرار داده و بغلتانید تا کاملا با آرد پوشیده گردد.
  • سپس آن را درون ظرف تخم مرغ قرار داده و در آخر آن را در پودر کنتاکی بغلتانید.
  • برای هر کدام از مرغ ها باید سه مرحله قبل را انجام دهید و بعد به مدت 15 تا 20 دقیقه صبر کنید تا مواد به خوبی به خورد مرغ ها بروند.
  • حالا باید در ظرف نچسبی به اندازه ای که مرغ ها شناور شوند روغن ریخته و آن را روی حرارت بگذارید.
  • سپس در روغن داغ شده، مرغ ها را به آرامی قرار دهید.
  • حتما حرارت را ملایم کنید و 10 تا 15 دقیقه صبر کنید تا دو طرف مرغ ها به خوبی سرخ شوند.
  • در آخر می توانید برای اینکه روغن را از مرغ ها بگیرید آن ها را روی دستمال قرار دهید.
  • این غذا معمولا به همراه سیب زمینی سرخ نموده و سس کچاپ تند سرو می گردد.
  • برای تزیین مرغ کنتاکی نیز می توانید از کمی جعفری ساطوری بهره ببرید.

2. طرز تهیه مرغ کنتاکی به سبک KFC

مواد لازم برای طعم دار کردن
ساق مرغ با پوست10 عدد
پودر آویشن1 قاشق چایخوری
پودر پیاز1 قاشق چایخوری
پودر جعفری خشک1 قاشق چایخوری
پودر ریحان خشکیک قاشق چایخوری
پودر سیریک قاشق چایخوری
زردچوبهبه میزان دلخواه
پودر پاپریکا1 قاشق چایخوری
پودر فلفل قرمز تند1 قاشق چایخوری
ترکیب لازم برای سوخاری کردن مرغ
آرد گندم200 گرم
بیکینگ پودر1 قاشق چایخوری
نمک و فلفل سیاه تازه کوبیده شدهبه مقدار دلخواه
تخم مرغ3 عدد
شیر2 لیوان
سرکه سفید2 قاشق غذاخوری
روغنبه مقدار لازم

مراحل تهیه یک مرغ کنتاکی ترد و لذیذ

  • ابتدا باید ساق های مرغ را بشویید و در آبکش بگذارید تا کاملا آب آن ها گرفته و خشک گردد.
  • سپس تمام ادویه های نام برده را در یک ظرف مخلوط می کنید.
  • دو لیوان شیر را در یک ظرف جداگانه بریزید و دو قاشق غذاخوری سرکه سفید به آن اضافه کنید. حدود 15 دقیقه صبر کنید تا شیر غلیظ گردد.
  • حالا باید ساق های مرغ را کاملا به مخلوط ادویه جات آغشته کنید.
  • سپس مرغ های طعم دار شده را درون یک ظرف چیده و ترکیب شیر و سرکه را روی آن بریزید.
  • در ظرف را ببندید و آن را به مدت دو تا سه ساعت در یخچال قرار دهید.
  • آرد و بیکینگ پودر را در یک ظرف و سه عدد تخم مرغ را در ظرفی دیگر مخلوط کنید. برای این کار می توانید از قاشق یا همزن دستی یا برقی بهره ببرید.
  • در ظرف تخم مرغ کمی نمک و فلفل سیاه نیز اضافه کنید.
  • بعد از اینکه ساق های مرغ را از یخچال بیرون آوردید، ابتدا در ظرف آرد گندم بغلتانید و سپس به تخم مرغ آغشته کنید و دوباره در آرد گندم بزنید تا تمام قسمت های آن آغشته گردد.
  • می توانید قبل از این مرحله اگر می خواهید مرغ ها کمی ترش گردد روی آن ها یک قاشق غذاخوری رب آلوچه بریزید.
  • در یک قابلمه یا ماهیتابه عظیم به اندازه نیمی از آن روغن ریخته تا زمان سرخ کردن مرغ ها در آن غوطه ور شوند.
  • روغن را روی حرارت ملایم گاز داغ کنید و بدانید که اگر روغن خوب داغ گردد، مرغ سوخاری کنتاکی شما روغن کمتری به خودش جذب می نماید.
  • حالا مرغ ها را به آرامی درون روغن قرار دهید تا سرخ شوند.
  • بعد از اینکه سطح روی ساق مرغ طلایی شد، آن را با کفگیر مخصوص از روغن خارج کنید.
  • می توانید برای دریافت روغن اضافی، مرغ ها را بلافاصله بعد از خروج از ظرف، روی یک دستمال کاغذی ضخیم قرار دهید.
  • سس مخصوص مرغ سوخاری سس کچاپ است.
  • مرغ سوخاری کنتاکی رستورانی را با انواع سبزیجات کبابی یا سیب زمینی سرخ شده می توانید میل کنید.

حرف آخر

این دو مدل مرغ کنتاکی به دلیل ترد بودن، مزه بسیار جذابی داشته و در تمام دنیا محبوب هستند. امیدواریم بتوانید با استفاده از دو دستور بالا به راحتی در خانه مرغ کنتاکی درست کنید.

هم چنین در خاتمه توصیه می کنیم در صورت تمایل، طرز تهیه برگر مرغ سوخاری و طرز تهیه پیتزا مرغ را نیز در انگیزه آموزش ببینید.

دور زمین: دور زمین: آشنایی با زیبایی های دنیا در مجله گردشگری

مجله سرگرمی: مجله سرگرمی و گردشگری

منبع: مجله انگیزه
انتشار: 20 مرداد 1400 بروزرسانی: 20 مرداد 1400 گردآورنده: pbmusic.ir شناسه مطلب: 5084

به "طرز تهیه مرغ کنتاکی ترد و پفکی به روش KFC و رستورانی" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه مرغ کنتاکی ترد و پفکی به روش KFC و رستورانی"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید