طرز تهیه مرغ کنتاکی ترد و پفکی به روش KFC و رستورانی
به گزارش نوای پرنده پارسی، مرغ کنتاکی در واقع نوعی از مرغ سوخاری است. یکی از معروف ترین رستوران های دنیا که مرغ های کنتاکی فوق العاده ای دارد KFC است که دارای هواداران بیشماری است. در ادامه چند دستور غذایی متفاوت برای تهیه مرغ کنتاکی آورده شده است که با استفاده از هر کدام شما به غذایی لذیذ و عالی خواهید رسید؛ پس با ما همراه شوید.
تهیه مرغ کنتاکی با 2 دستور ویژه
1. طرز تهیه مرغ کنتاکی به روش رستورانی
مواد لازم برای مرغ نیم پز | |
سینه یا ران مرغ | 6 تکه |
پیاز | 1 عدد |
سیر | 1 عدد |
چوب دارچین | 1 عدد |
ترکیب لازم برای طعم دار کردن مرغ | |
آبلیمو | 1 قاشق غذاخوری |
پیاز | 1 عدد |
سیر | 1 عدد |
زعفران دم نموده | به اندازه کافی |
دانه کنجد | یک قاشق چایخوری |
ترخون خشک و جعفری خشک | یک قاشق چایخوری |
پودرفلفل قرمز | به میزان دلخواه |
ادویه کاری و زردچوبه | به میزان دلخواه |
مواد لازم برای سوخاری کردن مرغ | |
تخم مرغ | 2 عدد |
آرد سفید | 1 پیمانه |
روغن زیتون | 2 قاشق غذاخوری |
نمک و فلفل سیاه | به اندازه کافی |
پودر کنتاکی | 1 پیمانه |
روش تهیه
- قبل از هر چیز اگر مرغ ها را تمیز ننموده اید باید پوست آن ها را گرفته و آن ها را بشوئید.
- سپس 4 لیوان آب در یک قابلمه ریخته و روی گاز قرار دهید. بعد از جوش آمدن آب، مرغ ها را درون آن بریزید.
- دوباره صبر کنید تا آب به جوش آید. اگر روی آب کف ایجاد شد حتما با قاشق بگیرید.
- در همین حین یک عدد پیاز و یک عدد سیر پوست کنده به همراه یک عدد چوب دارچین داخل قابلمه بیاندازید.
- در ادامه حرارت را ملایم نموده و 20 تا 25 دقیقه صبر کنید تا مرغ نیم پز گردد.
- مرغ نیم پز را از قابلمه خارج می کنیم و کنار می گذاریم تا سرد گردد.
- سپس دوباره یک عدد سیر و پیاز پوست کنده و رنده شده را روی مرغ ها بریزید.
- کمی زعفران دم کنید و به همراه آبلیمو و دیگر مواد نام برده در قسمت طعم دار کردن را روی مرغ ها بریزید.
- در این مرحله مرغ ها را به خوبی زیر و رو کنید تا طعم دار شوند.
- حالا روی ظرف را سلفون کشیده و به مدت 30 دقیقه در یخچال بگذارید تا مرغ کاملا طعم دار گردد.
- بعد از آن سه کاسه برداشته در یکی پودر کنتاکی و در دیگری آرد سفید و و در آخری تخم مرغ بریزید.
- تخم مرغ را به خوبی با کمی زعفران هم بزنید.
- سپس مرغ های خنک شده را درون یک ظرف عظیم قرار داده و آن ها را با قلم موی آشپزی به روغن زیتون آغشته کنید.
- زمانی که روغن کاملا داغ شد یک مرغ را برداشته ابتدا در آرد سفید قرار داده و بغلتانید تا کاملا با آرد پوشیده گردد.
- سپس آن را درون ظرف تخم مرغ قرار داده و در آخر آن را در پودر کنتاکی بغلتانید.
- برای هر کدام از مرغ ها باید سه مرحله قبل را انجام دهید و بعد به مدت 15 تا 20 دقیقه صبر کنید تا مواد به خوبی به خورد مرغ ها بروند.
- حالا باید در ظرف نچسبی به اندازه ای که مرغ ها شناور شوند روغن ریخته و آن را روی حرارت بگذارید.
- سپس در روغن داغ شده، مرغ ها را به آرامی قرار دهید.
- حتما حرارت را ملایم کنید و 10 تا 15 دقیقه صبر کنید تا دو طرف مرغ ها به خوبی سرخ شوند.
- در آخر می توانید برای اینکه روغن را از مرغ ها بگیرید آن ها را روی دستمال قرار دهید.
- این غذا معمولا به همراه سیب زمینی سرخ نموده و سس کچاپ تند سرو می گردد.
- برای تزیین مرغ کنتاکی نیز می توانید از کمی جعفری ساطوری بهره ببرید.
2. طرز تهیه مرغ کنتاکی به سبک KFC
مواد لازم برای طعم دار کردن | |
ساق مرغ با پوست | 10 عدد |
پودر آویشن | 1 قاشق چایخوری |
پودر پیاز | 1 قاشق چایخوری |
پودر جعفری خشک | 1 قاشق چایخوری |
پودر ریحان خشک | یک قاشق چایخوری |
پودر سیر | یک قاشق چایخوری |
زردچوبه | به میزان دلخواه |
پودر پاپریکا | 1 قاشق چایخوری |
پودر فلفل قرمز تند | 1 قاشق چایخوری |
ترکیب لازم برای سوخاری کردن مرغ | |
آرد گندم | 200 گرم |
بیکینگ پودر | 1 قاشق چایخوری |
نمک و فلفل سیاه تازه کوبیده شده | به مقدار دلخواه |
تخم مرغ | 3 عدد |
شیر | 2 لیوان |
سرکه سفید | 2 قاشق غذاخوری |
روغن | به مقدار لازم |
مراحل تهیه یک مرغ کنتاکی ترد و لذیذ
- ابتدا باید ساق های مرغ را بشویید و در آبکش بگذارید تا کاملا آب آن ها گرفته و خشک گردد.
- سپس تمام ادویه های نام برده را در یک ظرف مخلوط می کنید.
- دو لیوان شیر را در یک ظرف جداگانه بریزید و دو قاشق غذاخوری سرکه سفید به آن اضافه کنید. حدود 15 دقیقه صبر کنید تا شیر غلیظ گردد.
- حالا باید ساق های مرغ را کاملا به مخلوط ادویه جات آغشته کنید.
- سپس مرغ های طعم دار شده را درون یک ظرف چیده و ترکیب شیر و سرکه را روی آن بریزید.
- در ظرف را ببندید و آن را به مدت دو تا سه ساعت در یخچال قرار دهید.
- آرد و بیکینگ پودر را در یک ظرف و سه عدد تخم مرغ را در ظرفی دیگر مخلوط کنید. برای این کار می توانید از قاشق یا همزن دستی یا برقی بهره ببرید.
- در ظرف تخم مرغ کمی نمک و فلفل سیاه نیز اضافه کنید.
- بعد از اینکه ساق های مرغ را از یخچال بیرون آوردید، ابتدا در ظرف آرد گندم بغلتانید و سپس به تخم مرغ آغشته کنید و دوباره در آرد گندم بزنید تا تمام قسمت های آن آغشته گردد.
- می توانید قبل از این مرحله اگر می خواهید مرغ ها کمی ترش گردد روی آن ها یک قاشق غذاخوری رب آلوچه بریزید.
- در یک قابلمه یا ماهیتابه عظیم به اندازه نیمی از آن روغن ریخته تا زمان سرخ کردن مرغ ها در آن غوطه ور شوند.
- روغن را روی حرارت ملایم گاز داغ کنید و بدانید که اگر روغن خوب داغ گردد، مرغ سوخاری کنتاکی شما روغن کمتری به خودش جذب می نماید.
- حالا مرغ ها را به آرامی درون روغن قرار دهید تا سرخ شوند.
- بعد از اینکه سطح روی ساق مرغ طلایی شد، آن را با کفگیر مخصوص از روغن خارج کنید.
- می توانید برای دریافت روغن اضافی، مرغ ها را بلافاصله بعد از خروج از ظرف، روی یک دستمال کاغذی ضخیم قرار دهید.
- سس مخصوص مرغ سوخاری سس کچاپ است.
- مرغ سوخاری کنتاکی رستورانی را با انواع سبزیجات کبابی یا سیب زمینی سرخ شده می توانید میل کنید.
حرف آخر
این دو مدل مرغ کنتاکی به دلیل ترد بودن، مزه بسیار جذابی داشته و در تمام دنیا محبوب هستند. امیدواریم بتوانید با استفاده از دو دستور بالا به راحتی در خانه مرغ کنتاکی درست کنید.
هم چنین در خاتمه توصیه می کنیم در صورت تمایل، طرز تهیه برگر مرغ سوخاری و طرز تهیه پیتزا مرغ را نیز در انگیزه آموزش ببینید.
منبع: مجله انگیزهدور زمین: دور زمین: آشنایی با زیبایی های دنیا در مجله گردشگری
مجله سرگرمی: مجله سرگرمی و گردشگری
انتشار: 20 مرداد 1400
بروزرسانی: 20 مرداد 1400
گردآورنده: pbmusic.ir
شناسه مطلب: 5084
به "طرز تهیه مرغ کنتاکی ترد و پفکی به روش KFC و رستورانی" امتیاز دهید
دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه مرغ کنتاکی ترد و پفکی به روش KFC و رستورانی"
* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید