طرز تهیه شیرینی پفکی گردویی با سفیده تخم مرغ
به گزارش نوای پرنده پارسی، شیرینی پفکی گردویی بافتی ترد و سبک دارد. این شیرینی با گردو، شکر، وانیل و سفیده تخم مرغ تهیه می گردد. طرز تهیه آن بسیار ساده است و به زمان چندانی نیز احتیاج ندارد.
خبرنگاران | سرویس آشپزی - شیرینی پفکی گردویی یک شیرینی ساده و در عین حال خوشمزه است که هواداران بسیاری دارد. این شیرینی، فوق العاده سبک و ترد بوده و طعم و مزه گردو در آن کاملا محسوس است. اگر شما هم به این نوع شیرینی علاقه دارید، با ما همراه باشید. در ادامه طرز تهیه شیرینی پفکی و نکات مهم در پخت آن را توضیح خواهیم داد.
طرز تهیه شیرینی پفکی گردویی
مواد لازم | |
سفیده تخم مرغ | 4 عدد |
شکر | 200 تا 240 گرم |
وانیل | یک دوم قاشق چایخوری |
رنگ خوراکی (در صورت تمایل) | به میزان دلخواه |
جوهر لیمو | یک دوم قاشق چایخوری |
مغز گردو خرد شده | یک دوم پیمانه |
خلال بادام و پسته برای تزیین | به میزان لازم |
دستور تهیه
- فر را روی حرارت 100 درجه سانتیگراد گرم کنید.
- سفیده های تخم مرغ را در کاسه ای ریخته و با دور تند همزن برقی بزنید.
- در حین زدن سفیده تخم مرغ، شکر را کم کم به آن اضافه کنید و مخلوط شکر و سفیده را تا حدی بزنید که سفیده فرم گرفته و با برگرداندن ظرف، از آن جدا نشده و نریزد.
- وانیل، رنگ خوراکی و جوهر لیمو را به مواد اضافه نموده و کمی هم بزنید تا مخلوط شوند.
- مغز گردو خرد شده را به مایه شیرینی اضافه نموده و با لیسک در حدی هم بزنید که مواد یکدست شوند.
- کف سینی فر را با کاغذ روغنی بپوشانید و مایه شیرینی را با استفاده از قیف پارچه ای یا ماسوره (ساده و متوسط) و با فاصله 5 سانتیمتر از یکدیگر روی آن بریزید.
- سینی را به مدت 45 دقیقه در فری که از قبل گرم نموده اید، قرار دهید.
- پس از 45 دقیقه سینی را از فر خارج نموده و روی شیرینی ها را تا داغ است با خلال پسته و بادام تزیین کنید.
چند نکته
- هرچه تکه های مغز گردو درشت تر باشد، شیرینی حجیم تر می گردد.
- به جای رنگ خوراکی می توانید یک قاشق غذاخوری زعفران آب نموده به کار ببرید یا اصلا از هیچ رنگی استفاده نکنید.
- علت اضافه کردن جوهر لیمو این است که پس از پخته شدن شیرینی، رویه آن خشک نشده و از آن جدا نگردد.
- گاهی برای تهیه شیرینی پفکی به جای زرده از سفیده تخم مرغ نیز استفاده می نمایند، اما شیرینی حاصل بافتنی ترد نخواهد داشت.
سخن آخر
شیرینی پفکی گردویی از شیرینی های سنتی و در عین حال بسیار ساده است که برای پذیرایی از میهمان ها در مراسم خاصی مانند جشن باستانی نوروز مورد استفاده قرار می گیرد. اگر به شیرین های پفکی علاقه دارید، توصیه می کنیم مطلب طرز تهیه شیرینی نارگیلی پفکی را نیز مطالعه کنید. شما هم می توانید این شیرینی خوشمزه را در منزل درست کنید و نظرات و تجربیات خود را در این زمینه با ما و سایر همراهان خبرنگاران به اشتراک بگذارید.
منبع: setare.combestcanadatours.com: تور کانادا | با تور کانادا سفر کنید، ویزای کانادا، تور کانادا ارزان، قیمت تور کانادا نوروز، بهار، پاییز، تابستان، زمستان را با ما تجربه کنید.