طرز تهیه رولت برنج؛ غذای معروف و خوشمزه کره ای
به گزارش نوای پرنده پارسی، برنج که جزو مواد اصلی این نوع غذای خوشمزه و معروف کره ای می باشد، هر روز و به خصوص در وعده ناهار ما ایرانیان سرو می گردد. از این رو برای ایجاد تنوع و امتحان کردن غذای بین المللی که شباهت بسیاری نیز با انواع غذا ها و فرهنگ خاص ما دارد، می توانید با افزودن انواع گروه سبزیجات مورد علاقه خود و به خصوص ذرت این غذای کره ای را مورد علاقه و سلیقه خود طبخ نمایید و از طعم و مزه آن لذت ببرید.
روش طبخ این نوع رولت برنج، جزو محبوب ترین و معروف ترین انواع پخت برنج در میان مردم آسیا می باشد. این نوع غذا برای افرادی که علاقه شدیدی به برنج دارند نیز با متفاوت بودن نوع سرو و طبخ آن، تنوع غذایی بسیار جالبی را به دنبال خواهد داشت. پیشنهاد می کنیم که حتما این نوع غذای خاص و خوشمزه کره ای را در منزل طبخ کنید و از طعم و تفاوت مزه آن لذت ببرید.
از دیگر غذا های مشابه می توان به رولت اسفناج، رولت سوخاری، تاک پلو، پلو پیازچه با مرغ، پلو مکزیکی، پلو یونانی، دلمه هویج، خوراک ماهی و قارچ، خورش سویا و کلم بروکلی و… اشاره نمود.
مواد لازم
برنج: 2 پیمانه
تخم مرغ: 6 عدد
سیر: 2 حبه
روغن کنجد: 1 قاشق غذاخوری
سس سویا: 2 قاشق غذاخوری
پنیر ورقه ای: به مقدار لازم
نمک: به مقدار لازم
مراحل پخت
ابتدا برنج را آماده و کته طبخ کنید.
سیر ها را نگینی خرد کنید و در ماهی تابه با روغن کنجد کمی تفت دهید.
سپس برنج پخته شده را نیز به ماهی تابه اضافه و مخلوط کنید.
سس سویا و نمک را نیز افزوده و مواد را خوب مخلوط کنید.
تخم مرغ ها را در یک کاسه بریزید و با یک چنگال خوب هم بزنید تا یکدست گردد.
در یک ماهی تابه دیگر کمی روغن بریزید و تخم مرغ ها را در آن ریخته و پهن کنید.
وقتی یک طرف تخم مرغ ها پخته شد، آن را برگردانید تا طرف دیگر آن نیز خودش را بگیرد و پخته گردد.
حالا مواد برنج را بر روی لایه تخم مرغ بریزید و با یاری تا کفگیر آن را رول کنید.
پنیر ورقه ای را نیز بر روی رولت گرم بگذارید تا آب گردد.
منبع: گردشبانbestcanadatours.com: مجری سفرهای کانادا و آمریکا | مجری مستقیم کانادا و آمریکا، کارگزار سفر به کانادا و آمریکا