تن ماهی لیمویی با پاستای آلفردو
به گزارش نوای پرنده پارسی، این ناهار بسیار ساده و خوشمزه است. در واقع فتوچینی با آلفردویی است که با تن ماهی سرو می گردد.
- تعداد: 4 نفر
- زمان تهیه و پخت: 20 دقیقه
مواد لازم
- 340 گرم نودل تخم مرغی (یا فتوچینی)
- یک عدد لیموترش
- 425 گرم سس آلفردو با طعم سیر
- یک قاشق غذاخوری کیپر
- 425 گرم تن ماهی
- دانه فلفل سیاه تازه
طرز تهیه
- پاستا نواری یا فتوچینی را بپزید و آبکش کنید. آنها را گرم نگه دارید. پوست لیموترش را رنده کنید و آب آنها را بگیرید و کنار بگذارید.
- در یک قابلمه کوچک، سس آلفردو، آب لیموترش و کیپرها را مخلوط کنید. آنها را روی حرارت قرار دهید.
- تن ماهی و فتوچینی را به سس اضافه کنید و خوب هم بزنید. پوست لیمو روی آنها بریزید و با پودر دانه های تازه فلفل تزئین و سرو کنید.
ارزش غذایی
- کالری: 655
- چربی: 19 گرم
- کلسترول: 154 میلی گرم
- کربوهیدرات: 78 گرم
- فیبر: 4 گرم
- قند: 7 گرم
- پروتئین: 41 گرم
- سدیم: 1384 میلی گرم
- پتاسیم: 390 میلی گرم
- کلسیم: 212 میلی گرم
- آهن: 4 میلی گرم
انتشار: 18 مرداد 1401
بروزرسانی: 18 مرداد 1401
گردآورنده: pbmusic.ir
شناسه مطلب: 7675
به "تن ماهی لیمویی با پاستای آلفردو" امتیاز دهید
دیدگاه های مرتبط با "تن ماهی لیمویی با پاستای آلفردو"
* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید