تن ماهی لیمویی با پاستای آلفردو

به گزارش نوای پرنده پارسی، این ناهار بسیار ساده و خوشمزه است. در واقع فتوچینی با آلفردویی است که با تن ماهی سرو می گردد.

تن ماهی لیمویی با پاستای آلفردو
  • تعداد: 4 نفر
  • زمان تهیه و پخت: 20 دقیقه

مواد لازم

  • 340 گرم نودل تخم مرغی (یا فتوچینی)
  • یک عدد لیموترش
  • 425 گرم سس آلفردو با طعم سیر
  • یک قاشق غذاخوری کیپر
  • 425 گرم تن ماهی
  • دانه فلفل سیاه تازه

طرز تهیه

  1. پاستا نواری یا فتوچینی را بپزید و آبکش کنید. آنها را گرم نگه دارید. پوست لیموترش را رنده کنید و آب آنها را بگیرید و کنار بگذارید.
  2. در یک قابلمه کوچک، سس آلفردو، آب لیموترش و کیپرها را مخلوط کنید. آنها را روی حرارت قرار دهید.
  3. تن ماهی و فتوچینی را به سس اضافه کنید و خوب هم بزنید. پوست لیمو روی آنها بریزید و با پودر دانه های تازه فلفل تزئین و سرو کنید.

ارزش غذایی

  • کالری: 655
  • چربی: 19 گرم
  • کلسترول: 154 میلی گرم
  • کربوهیدرات: 78 گرم
  • فیبر: 4 گرم
  • قند: 7 گرم
  • پروتئین: 41 گرم
  • سدیم: 1384 میلی گرم
  • پتاسیم: 390 میلی گرم
  • کلسیم: 212 میلی گرم
  • آهن: 4 میلی گرم
منبع: فوت و فن
انتشار: 18 مرداد 1401 بروزرسانی: 18 مرداد 1401 گردآورنده: pbmusic.ir شناسه مطلب: 7675

به "تن ماهی لیمویی با پاستای آلفردو" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "تن ماهی لیمویی با پاستای آلفردو"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید