طرز تهیه ترشی انبه بندری اصیل تند و ملس

به گزارش نوای پرنده پارسی، ترشی انبه بندری یکی از چاشنی های محبوب و خوشمزه جنوب کشور است که با طعم ترش و ملس خود، هواداران زیادی دارد. این ترشی را می توانید به سادگی در خانه تهیه کنید و از خواص انبه در کنار غذاهای مختلف استفاده کنید. در این دستور، طرز تهیه ترشی انبه بندری اصیل و تند و ملس را به همراه نکات و فوت وفن های مهم آن آنالیز می کنیم.

طرز تهیه ترشی انبه بندری اصیل تند و ملس

مواد لازم برای تهیه ترشی انبه بندری

  • انبه تازه 2 عدد
  • روغن زیتون یا کنجد نصف فنجان
  • سیر 4 حبه
  • سرکه سفید به مقدار لازم
  • فلفل سیاه، تخم گشنیز و فلفل قرمز 1 قاشق غذاخوری
  • سیاه دانه 1 قاشق چایخوری

طرز تهیه ترشی انبه بندری

تفت دادن ادویه و مخلوط کردن آن ها

اولین مرحله از طرز تهیه ترشی انبه بندری این است که تمام ادویه ها را تفت دهید. برای این کار تابه را روی اجاق گاز قرار دهید و ادویه ها را اضافه کنید و بگذارید کمی با حرارت تفت بخورند. فقط مدام هم بزنید. بعد ادویه ها را به همراه حبه های سیر و روغن داخل مخلوط کن بریزید و مخلوط کنید تا چاشنی ترشی شما آماده گردد.

نکته: ادویه ها را برای آزاد شدن عطر و طعم شان بهتر است حتما تفت دهید البته اگر زمان ندارید، می توانید تفت ندهید.

آماده کردن انبه ها و انداختن ترشی

در این مرحله ابتدا پوست انبه ها را بگیرید و بعد آن ها را به مقدار مدنظرتان برش دهید. بعد در شیشه مدنظرتان یک لایه انبه و یک لایه ادویه بریزید تا ظرفتان تقریبا پر گردد. بعد سرکه را داخل شیشه بریزید تا کاملا مواد ترشی را بپوشاند. در نهایت هم در شیشه ترشی را ببندید و آن را داخل یخچال بگذارید و بعد از 5 یا 6 روز می توانید آن را سرو کنید.

نکات تکمیلی برای تهیه ترشی انبه

تهیه کردن ترشی فرقی هم ندارد چه نوع ترشی باشد، تهیه ترشی آلبالو باشد یا تهیه ترشی لوبیا سبز، در هر صورت شما باید نکات و فوت وفن های آن را بدانید تا ترشی شما خوب باشد.

برترین نوع انبه برای تهیه ترشی

برای تهیه این ترشی از انبه کال هم می توانید بهره ببرید. دقت کنید انبه های خیلی رسیده برای ترشی مناسب نیستند. اما اگر دوست دارید طرز تهیه ترشی انبه با انبه کال را با جزییات بدانید حتما به کتاب کاله مراجعه کنید.

استفاده از انواع مختلف فلفل برای تند کردن ترشی انبه

می توانید از انواع مختلف فلفل قرمز در این ترشی بهره ببرید. اگر در پی طعم تندتری هستید، از فلفل های تندتر بهره ببرید. در کل اگر چاشنی های تند را می پسندید و دوست دارید غذاهای بندری را تجربه کنید، می توانید طرز تهیه ترشی لیمو ترش بندری و طرز تهیه سوسیس بندری را هم در کتاب کاله با جزییات کامل مطالعه کنید.

برترین زمان نگهداری ترشی انبه

ترشی انبه بندری را می توانید تا 2 تا 3 ماه در یخچال نگهداری کنید.

نحوه استفاده از ترشی انبه

ترشی انبه بندری را می توانید در کنار غذاهای مختلف مانند ماهی، مرغ، خورشت و یا به عنوان چاشنی در ساندویچ و سالاد بهره ببرید.

استفاده از انبه به اشکال مختلف

انبه از آن دسته میوه های تابستانی است که سرشار از خاصیت است بنابراین خوب است آن را علاوه بر شکل تازه، به صورت ترشی و سس و البته اسموتی هم بهره ببرید.

  • طرز تهیه سس انبه بهتر از فست فود + رازهای خوشمزگی
  • طرز تهیه سس انبه برای فلافل
  • طرز تهیه اسموتی انبه با شیر
منبع: کتاب کاله
انتشار: 5 مرداد 1403 بروزرسانی: 5 مرداد 1403 گردآورنده: pbmusic.ir شناسه مطلب: 7876

به "طرز تهیه ترشی انبه بندری اصیل تند و ملس" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه ترشی انبه بندری اصیل تند و ملس"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید