عضویت بیش از 5 هزار آزمایشگاه در شبکه آزمایشگاهی فناوری های راهبردی
به گزارش نوای پرنده پارسی، اسدی فرد از گسترش شبکه آزمایشگاهی فناوری های راهبردی اطلاع داد.
رضا اسدی فرد مدیر شبکه فناوری های راهبردی معاونت علمی ریاست جمهوری در گفت وگو با خبرنگار در باره مراکز عضو شبکه آزمایشگاهی فناوری راهبردی این چنین گفت: این شبکه زیرمجموعه معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری از بیش از 500 دانشگاه، پژوهشگاه و آزمایشگاه خصوصی تشکیل شده که در مجموع بیش از 5 هزار آزمایشگاه و بیش از 12 هزار تجهیزات پیشرفته در این شبکه به اشتراک گذاشته شده است.
او در ادامه گفت: این شبکه در سراسر کشور در 31 استان و 67 شهر عضو دارد و هدف ما در این مجموعه این است که زیرساخت های ارائه خدمت آزمایشگاهی به پژوهشگران، اعم از اساتید دانشگاه ها و دانشجویان ارشد و دکترا فراهم گردد.
اسدی فرد اظهار کرد: همان طور که می دانید صنایع کشور به ویژه صنایع دانش بنیان و شرکت های استارتاپ برای توسعه کار خود احتیاج به پژوهش هایی دارند که احتیاجمند زیرساخت های آزمایشگاهی و تجهیزات پیشرفته است، در حقیقت ما به این منظور این شبکه را ایجاد کردیم که آن ها بتوانند در این زمینه در این شرایط سخت تحریم استفاده بهینه ای از آن داشته باشند.
مدیر شبکه فناوری های راهبردی معاونت علمی ریاست جمهوری در ادامه گفت: یکی از مباحث خوبی که در این شبکه وجود دارد ارتباط خوب آزمایشگاه ها با یکدیگر است چرا که هرکدام از این آزمایشگاه ها مدیری دارند و سالانه ما با آن ها نشست داریم که این کار باعث گسترش بیشتر اطلاعات در این زمینه می گردد تا ما بتوانیم درباره اهداف و سیاست هایمان بیشتر صحبت کنیم.
پاسخ به سوالات دانشجویی را اینجا بخوانید
او در ادامه گفت: هدف این شبکه راهبردی این است که از همه امکانات آزمایشگاهی کشور چه در بخش خصوصی و دولتی استفاده گردد و محققین ما بتوانند در اسرع وقت در صنایع خدمات لازم آزمایشگاهی را با بهترین کیفیت و مناسبترین قیمت در دسترس داشته باشند.
اسدی فرد در ادامه گفت: خوشبختانه ما نتیجه خوبی در این کار گرفته ایم، در سال گذشته 2.2 دهم میلیون خدمت به بیش از 70 هزار مشتری ارائه کردیم که 90 درصد پژوهشگران و حدود 10 درصد شرکت ها هستند.
انتهای پیغام /
منبع: باشگاه خبرنگاران جوانپری ها: پریها | مجله گردشگری، تور لحظه آخری، تور ارزان قیمت، سفرنامه گردشگری