طرز تهیه کیمچی کره ای به روش سنتی و بسیار آسان

به گزارش نوای پرنده پارسی، اگر از علاقه مندان فرهنگ و رسوم غذایی کره جنوبی باشید و به تماشا سریال های محبوب این کشور علاقه داشته باشید، حتما نام کیمچی را شنیده اید. این ترشی خوشمزه، پای ثابت میز غذای کره ای هاست که آن را با ولع زیاد میل نموده و از طعم متفاوت آن لذت می برند. جالب است که بدانید این ترشی که به روش تخمیری تهیه می گردد، طرز تهیه آسانی دارد و شما هم می توانید با مواد اولیه در دسترس آن را درست نموده و در کنار غذاهایتان میل کنید. پس در این مطلب با طرز تهیه کیمچی کره ای همراه باشید.

طرز تهیه کیمچی کره ای به روش سنتی و بسیار آسان

مواد اولیه طرز تهیه کیمچی کره ای

  • کاهو چینی 1 تا 2 عدد میانه (حدود 1 کیلوگرم)
  • ترب سفید 250 گرم
  • هویج 200 گرم
  • پیازچه 100 گرم
  • نمک دریایی بدون ید 1.4 پیمانه
  • سیر رنده شده 5 تا 6 حبه
  • فلفل قرمز 2 تا 3 قاشق غذاخوری
  • سس سویا 2 قاشق غذاخوری
  • زنجبیل تازه 1 قاشق غذاخوری
  • شکر سفید 1 قاشق غذاخوری
  • آب جوشیده سرد شده به مقدار لازم

مراحل طرز تهیه کیمچی کره ای

1. نمک مالی کردن و شستن کلم ها

اولین مرحله از طرز تهیه کیمچی کره ای، با آماده کردن کلم چینی آغاز می گردد. ابتدا برگ های ضخیم و بیرونی کلم چینی را جدا کنید. سپس کلم ها را از طول برش بدهید تا برگ های آن ها از هم باز گردد. با این حال در نظر داشته باشید که در این مرحله نباید کلم ها را به صورت برگ برگ از هم جدا کنید. پس مغز کلم را برش نزنید تا برگ ها همچنان به ساقه متصل بمانند.

سپس باید کلم ها را نمک مالی کنید. برای انجام این کار، نمک را روی دستتان ریخته و لابه لای تک تک برگ های کلم ها را با نمک ماساژ بدهید. توجه داشته باشید که قسمت نزدیک به ساقه را فراموش ننموده و حتما آن بخش ها را هم آغشته به نمک کنید.

سپس یک کاسه مناسب را تا نیمه پر از آب نموده و کاهوهای نمک مالی شده را به مدت یک تا 2 ساعت در آب قرار دهید. بهتر است در این فاصله، چند باری کلم ها را در آب زیر و رو کنید.

پس از گذشت این مدت، کلم ها را بشویید تا هیچ گونه کثیفی در میان آن ها باقی نماند سپس آن ها را در یک آبکش قرار بدهید تا آب اضافی شان خارج گردد. بعلاوه حالا می توانید ساقه های کلم را که بافت سفت و تلخی دارد، جدا نموده و برگ های کلم را به قطعات 5 سانتی متری برش بزنید.

2. آماده کردن سس ترشی کیمچی

برای درست کردن سس ترشی کیمچی، در یک کاسه بزرگ سیر رنده شده را به همراه زنجبیل رنده شده یا ساطوری خرد شده، شکر و سس سویا مخلوط کنید.

نکته: در ترکیب اصلی کیمچی، از سس ماهی یا میگو استفاده می گردد که در این دستور به علت در دسترس نبودن آن، از سس سویا استفاده شد.

مقدار تندی فلفل ترشی کیمچی، بستگی به ذائقه شما دارد. پس فلفل قرمز پرک یا آسیاب نموده را به مقدار یک تا 3 قاشق غذاخوری، به ترکیب اضافه نموده و خوب هم بزنید.

3. اضافه کردن کلم و سبزیجات دیگر

پس از اینکه سس ترشی کیمچی شما آماده شد، سبزیجات شامل ترب سفید و هویج را پوست کنده و به صورت خلالی باریک خرد کنید. پیازچه ها را هم به مقدار مشابه ترب و هویج خرد کنید.

کلم های چینی را که از قبل نمک مالی نموده و شسته بودید، به همراه سبزیجات خود به ترکیبی که از قبل آماده نموده بودید اضافه کنید.

یک دستکش به دست کنید تا تندی فلفل قرمز دستانتان را اذیت نکند سپس مواد ترشی کیمچی را به خوبی با دست ورز دهید تا تمام مواد به خورد هم بروند و آب اضافی کلم آزاد گردد.

4. ریختن ترشی در شیشه

اکنون و در آخرین مرحله از طرز تهیه کیمچی کره ای، حالا برای ریختن ترشی کیمچی در شیشه، از شیشه های تمیز و کاملا خشک بهره ببرید. مواد را به مقدار ای در شیشه ها بریزید که سر شیشه ها به مقدار یک بند انگشت خالی بماند. زیرا کیمچی در طول فرآیند تخمیر، حجم بیشتری پیدا می نماید.

سپس به ترشی کیمچی خود به مدت 2 تا 3 روز در دمای معمولی محیط زمان بدهید تا فرآیند تخمیر آن به درستی اجرا شده و ترشی کیمچی شما آماده گردد.

این ترشی کره ای لذیذ را می توانید در کنار انواع غذاها میل کنید.

نکات تکمیلی در طرز تهیه کیمچی کره ای

طرز تهیه کیمچی آسان بوده و به راحتی در خانه تهیه می گردد. با این حال، یک ترشی کیمچی خوشمزه و جا افتاده نکاتی دارد که در صورت رعایت آن ها، ترشی لذیذتری خواهید داشت.

انواع ترشی کیمچی

ترشی کیمچی چاشنی بسیار محبوبی است که کره ای ها آن را تقریبا با هر وعده غذایی و حداقل یک بار در روز مصرف می نمایند. محبوب ترین انواع کیمچی شامل باچو کیمچی (تهیه شده با کاهو چینی)، کادئویی (تهیه شده با تربچه) و اوی کیمچی (تهیه شده با خیار) است.

طرز تهیه کیمچی با کاهو ایرانی

باید در نظر داشته باشید که کیمچی کره ای به صورت سنتی با کلم ناپا که ما آن را در ایران با نام کاهو چینی می شناسیم، تهیه می گردد. بافت کاهوی ایرانی به گونه ای نیست که قابلیت تبدیل شدن به ترشی را داشته باشد و باعث خراب شدن ترشی کیمچی شما می گردد.

نوع فلفل مورد استفاده در طرز تهیه کیمچی کره ای

کره ای ها برای درست کردن ترشی کیمچی، از نوعی فلفل بومی با نام گوچوگارو استفاده می نمایند. با این حال از آنجایی که این فلفل معمولا در دسترس ما نیست، برای جایگزین کردن آن می توانید از فلفل قرمز ملایم یا پودر پاپریکای تند بهره ببرید.

طرز نگهداری ترشی کیمچی

مهم است که بدانید چگونه ترشی کیمچی خود را به درستی نگهداری کنید تا آن را برای مدت زمان طولانی تری تازه نگه دارید. برترین راه برای نگهداری کیمچی این است که آن را پس از انجام فرآیند تخمیر و آماده شدن، در ظرف در بسته و در یخچال نگهداری کنید. نگهداری کیمچی در دمای مناسب، به جلوگیری از فساد و حفظ کیفیت مطلوب کیمچی یاری می نماید.

آشنایی با فرهنگ غذایی کره جنوبی و غذاهای آن

آشپزی کره ای، با قدمتی هزاران ساله، نه تنها یک وعده غذایی، بلکه نمادی از تاریخ، فرهنگ و سنت های این سرزمین است. کره جنوبی، که قرن ها تحت تاثیر همسایگان قدرتمند خود، چین و ژاپن قرار داشت، با این وجود توانسته است هویت غذایی منحصر به فرد خود را حفظ کند. اگر دوست دارید مقدار تاثیر فرهنگ غذایی چین بر فرهنگ غذایی کره جنوبی را بدانید به کتاب کاله مراجعه کنید.

اصطلاحات کی-فود و کی-دایت که امروزه به طور گسترده در خصوص غذاهای کره ای استفاده می شوند، در واقع دو جنبه متفاوت از فرهنگ غذایی این کشور را نشان می دهند. کی-دایت، در واقع شامل تمام جنبه های فرهنگ غذایی کره ای، از جمله روش های پخت وپز، عادات و الگوهای غذایی است، در حالی که کی-فود به طور خاص به انواع دستور غذاهای کره ای اشاره دارد. به عبارت دیگر، کی-فود زیر مجموعه ای از کی-دایت است.

حالا که با طرز تهیه کیمچی کره ای آشنا شده اید، اگر دوست دارید با غذاهای کره ای بیشتر آشنا شوید می توانید موارد زیر را در کتاب کاله مطالعه کنید:

  • طرز تهیه غذای کره ای بیبیمباپ (Bibimbap) یا برنج مخلوط کره ای
  • طرز تهیه سوشی کره ای یا کیمباپ همراه با دورچین های آن
  • طرز تهیه کباب دنده کره ای
منبع: کتاب کاله
انتشار: 16 بهمن 1403 بروزرسانی: 16 بهمن 1403 گردآورنده: pbmusic.ir شناسه مطلب: 7960

به "طرز تهیه کیمچی کره ای به روش سنتی و بسیار آسان" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه کیمچی کره ای به روش سنتی و بسیار آسان"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید