طرز تهیه غذای شیرازی آلو دو پیازه

به گزارش نوای پرنده پارسی، دو پیازه آلو یک غذای لذیذ شیرازی است که هواداران زیادی دارد. برای طرز تهیه دو پیازه آلو، ابتدا سیب زمینی های مکعبی را با افزودن مقداری آب، نمک و ادویه آبپز کنید. سپس، پیازهای نگینی را با مقداری ادویه در روغن تفت دهید و رب گوجه را به آن اضافه کنید. در ادامه، سیب زمینی های آبپز و شنبلیله خشک را در پیازداغ بریزید و نمک غذا را مقدار کنید.

طرز تهیه غذای شیرازی آلو دو پیازه

در ادامه، جدول مشخصات غذایی دو پیازه آلو را با هم می بینیم:

دو پیازه آلو
تعداد نفرات4 نفر
زمان آماده سازی10 دقیقه
زمان پخت غذاحدود 30 دقیقه
میزان سختیکم
میزان کالری در هر 100 گرمبین 150 تا 200 کالری

طرز تهیه دو پیازه آلو

احتمالا با خواندن دستور پخت از خودتان می پرسید که چرا خبری از آلو نیست؟… باید بگوییم که در گویش شیرازی به سیب زمینی، آلو هم می گویند و علت نامگذاری این غذای خوشمزه هم همین است. آلو دو پیازه خیلی زود آماده می گردد و می تواند یک انتخاب مناسب برای روزهایی باشد که سرتان حسابی شلوغ است و فرصت آشپزی ندارید. با این حال، در این مواقع، انتخاب دیگری هم وجود دارد و آن یاری گرفتن از خبرنگاران است. کافی است وارد سایت شوید و به بخش سفارش آنلاین غذا بروید. حالا منویی از انواع غذاهای متنوع روبروی شما باز می گردد و می توانید غذاهای دلخواه خود را از نزدیک ترین رستوران های محل سفارش دهید. بقیه کارها بر عهده پیک است و خیلی زود غذای شما را به صورت گرم و تازه به درب منزلتان می رساند.

در ادامه، مواد لازم و مراحل طرز تهیه آلو دو پیازه را با هم می بینیم:

مواد لازم برای تهیه دو پیازه آلو

مواد اولیه آلو دو پیازه شیرازی به صورت جدول زیر است:

مواد لازممیزان مورد احتیاج
سیب زمینی4 عدد
پیاز4 عدد
رب گوجه فرنگی2 قاشق غذاخوری
شنبلیله2 قاشق چایخوری
آببه میزان لازم
نمک، فلفل سیاه و زردچوبهبه میزان لازم
روغنبه میزان لازم

مراحل طرز تهیه آلو دو پیازه

دو پیازه آلو را مطابق مراحل زیر تهیه کنید:

مرحله اول

سیب زمینی ها را بشویید، پوست بگیرید و به صورت مکعب های نسبتا درشت خرد کنید. حالا سیب زمینی های خرد شده را همراه با میزانی نمک، فلفل و زردچوبه داخل قابلمه ای مناسب بریزید و میزانی هم آب اضافه کنید تا بپزند.

مرحله دوم

پیازها را هم بشویید و پوست بگیرید. سپس به صورت نگینی با خلالی خرد کنید و در تابه ای مناسب با میزانی روغن تفت دهید. وقتی پیازها سبک شدند، میزانی زردچوبه و فلفل به آن ها بزنید و کمی بعد، رب گوجه را اضافه کنید.

مرحله سوم

در این مرحله از طرز تهیه آلو دو پیازه، سیب زمینی های پخته شده و شنبلیله خشک را به تابه اضافه کنید و به آرامی مواد را هم بزنید. در نهایت، میزان نمک غذا را میزان کنید و تابه را از روی حرارت بردارید.

شما می توانید این غذای لذیذ را همراه با نان و برنج یا به تنهایی میل کنید.

چند نکته مهم در طرز تهیه خوراک دو پیازه آلو

دو پیازه آلو خیلی راحت و سریع آماده می گردد، اما چند نکته تکمیلی هم وجود دارند که دانستن آن ها خالی از لطف نیست:

  1. اگر می خواهید غذای شیرازی دو پیازه آلو را به صورت مجلسی سرو کنید، در انتهای کار، تمام مواد را با گوشت کوب بکوبید و قالب بزنید.
  2. در برخی رسپی های آلو دو پیازه در سرانجام کار، میزانی زعفران دم نموده هم داخل غذا می ریزند. این کار، رنگ و طعم غذا را حسابی عوض می نماید.
  3. می توانید در صورت تمایل، رب گوجه فرنگی را از دستور غذای آلو دو پیازه حذف کنید.
  4. از اضافه کردن آب زیاد موقع آبپز کردن سیب زمینی ها خودداری کنید. هدف ما این است که سیب زمینی ها آبپز شوند، اما شکل ظاهری خود را حفظ نمایند. معمولا 10 دقیقه زمان برای این کار کافی است.
  5. به طور معمول، ادویه دو پیازه آلو شامل نمک، فلفل سیاه و زردچوبه است. با این حال، اگر غذاهای تند را می پسندید، میزانی هم فلفل قرمز اضافه کنید. یکی از برترین راه های تهیه این ادویه ها با بالاترین کیفیت و کمترین زحمت، مراجعه به عطاری آنلاین خبرنگاران است.
  6. در برخی رسپی های طرز تهیه دو پیازه آلو، در آخرین مرحله، یک تخم مرغ هم به مواد داخل تابه اضافه می نمایند.
  7. اگر سیب زمینی سرخ نموده دوست دارید، می توانید سیب زمینی ها را سرخ کنید و در مخلوط پیازداغ بریزید. البته باید بدانید که استفاده از سیب زمینی آبپز باعث می گردد غذای کم روغن تر و سالم تری داشته باشید.
  8. گاهی در طرز تهیه دو پیازه آلو، از میزانی قارچ یا گوشت چرخ نموده هم استفاده می گردد. این مواد در دستور اصلی غذا نیستند، اما طعم دو پیازه آلو را لذیذتر می نمایند. پس این غذا می تواند جزئی از انواع غذا با گوشت چرخ نموده باشد.
  9. در برخی رسپی های این غذای شیرازی، علاوه بر رب گوجه از گوجه فرنگی رنده شده هم استفاده می گردد که سلیقه ای است.

دو پیازه آلو؛ انتخابی ساده، خوشمزه و همه پسند

دو پیازه آلو با تمام سادگی، واقعا لذیذ است و حتی می تواند انتخابی مناسب برای گیاهخوارن باشد. با گنجاندن این غذاهای ساده و سبک در برنامه غذایی هفتگی خود، میزان مصرف گوشت را به تعادل برسانید و ببینید که با مواد اولیه ساده هم چه طعم های لذیذی می توان ایجاد کرد.

سوالات متداول

ادویه دو پیازه آلو غذای شیرازی چیست؟

نمک، فلفل سیاه و زردچوبه ادویه های اصلی هستند، اما گاهی از زعفران دم نموده و فلفل قرمز هم استفاده می گردد.

در طرز تهیه دو پیازه آلو، سیب زمینی ها چقدر پخته شوند؟

معمولا حدود 10 دقیقه کافی است تا سیب زمینی ها شکل ظاهری خود را حفظ نمایند و له نشوند.

منبع: اسنپ فود
انتشار: 23 بهمن 1403 بروزرسانی: 23 بهمن 1403 گردآورنده: pbmusic.ir شناسه مطلب: 7966

به "طرز تهیه غذای شیرازی آلو دو پیازه" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه غذای شیرازی آلو دو پیازه"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید