طرز تهیه دمنوش آلبالو برای برطرف عطش تابستانی
به گزارش نوای پرنده پارسی، دمنوش آلبالو نوعی نوشیدنی ساده و مفید برای سلامتی است که به صورت گرم یا سرد مورد استفاده قرار می گیرد. این دمنوش را می توان به سادگی از جوشاندن ترکیب آب و آلبالو درست کرد و برای تعدیل سردی آن مقداری عسل یا نبات به کار برد.
خبرنگاران | سرویس آشپزی - شاید شما هم از هواداران میوه لذیذ آلبالو باشید. مربای آلبالو، کمپوت آلبالو، لواشک آلبالو و ترشی آلبالو از فرآورده های معروف این میوه هستند که در واقع روش هایی برای نگهداری آن نیز محسوب می شوند. دمنوش آلبالو نیز از نوشیدنی هایی است که از جوشاندن آلبالو در آب و ترکیب آن با نبات یا عسل تهیه می گردد و به صورت گرم یا سرد مورد استفاده قرار می گیرد. در این مطلب قصد داریم طرز تهیه دمنوش آلبالو را آموزش دهیم.
طرز تهیه دمنوش آلبالو
مواد لازم | |
آلبالوی تازه | 1 فنجان |
آب جوش | 2 فنجان |
عسل یا نبات | به میزان لازم |
چوب دارچین (اختیاری) | یک تکه کوچک |
هل (اختیاری) | چند عدد |
آبلیموی تازه | چند قطره |
دستور تهیه
- ساقه آلبالو ها را جدا کنید و آن ها را تمیز بشویید.
- آلبالو را با هسته در قوری ریخته، آب جوش را به آن اضافه کنید و به مدت 20 دقیقه روی حرارت ملایم قرار دهید.
- پس از 20 دقیقه، نبات یا عسل را به آن اضافه نموده و اجازه دهید 10 دقیقه دیگر روی حرارت ملایم بجوشد تا آماده گردد.
- در صورت تمایل پس از خاموش کردن حرارت، چند قطره آبلیموی تازه به دمنوش آلبالو اضافه نموده، سپس دمنوش را صاف کنید و در فنجان سرو بریزید.
نکته: در صورت تمایل می توانید یک تکه کوچک چوب دارچین یا چند عدد هل همراه با عسل یا نبات به دمنوش آلبالو اضافه کنید تا علاوه بر تعدیل سردی آلبالو، طعم و مزه دمنوش را نیز بهبود بخشد.
خواص دمنوش آلبالو
- یاری به داشتن یک خواب آرامش بخش در شب به یاری ملاتونین موجود در آن
- کاهش اسید اوریک خون و میزان چربی
- پیشگیری از سکته مغزی و قلبی
- تقویت سیستم ایمنی بدن و مقابله با مواد سرطان زا، آلرژی زا و ویروس ها به یاری ملاتونین موجود در آن
- جلوگیری از پیری زودرس به یاری آنتی اکسیدان ها
- کاهش قند و کلسترول
- بهبود بیماری های دیابت و چربی خون
- بهبود سوخت و ساز بدن
- تقویت عملکرد روده ها
- تسکین اعصاب و باز شدن رنگ چهره
- کاهش فشار خون و مناسب برای افراد گرم مزاج
- افزایش اشتها و یاری به هضم غذا
- درمان حالت تهوع
- بهبود بیماری های کلیه و مثانه
- تسکین درد ناشی از بیماری های نقرس و آرتروز
- کاهش درد های عضلانی ناشی از فعالیت های ورزشی سنگین
سخن آخر
دمنوش آلبالو نوعی نوشیدنی با طبیعت سرد و خشک است که به راحتی آماده می گردد. از آنجا که فصل برداشت این میوه در تابستان است، برای استفاده از دمنوش آلبالو در فصل گرما اجازه دهید مایع خنک گردد، سپس چند تکه یخ اضافه کنید و آن را به عنوان نوعی نوشیدنی خنک تابستانی برای برطرف عطش بنوشید. برای تهیه دمنوش آلبالو در سایر فصول می توانید از آلبالوی فریز شده یا آلبالوی خشک بدون نمک استفاده نموده و به روش ذکر شده در فوق، آن را آماده کنید. شما می توانید سوالات و تجربیاتتان را به وسیله بخش ارسال نظر با ما و دیگر مخاطبان خبرنگاران درمیان بگذارید. همچنین در صورتیکه به رزماری علاقه مندید، می توانید مطلب طرز تهیه دمنوش رزماری را نیز از سری مقالات آشپزی خبرنگاران مطالعه کنید.
منبع: setare.combestcanadatours.com: مجری سفرهای کانادا و آمریکا | مجری مستقیم کانادا و آمریکا، کارگزار سفر به کانادا و آمریکا