دستور تهیه سالاد کلم بروکلی
به گزارش نوای پرنده پارسی، در این مطلب با دستورالعمل تهیه سالاد کلم بروکلی که سرشار از پتاسیم و کلسیم است آشنا خواهید شد.
به گزارش، سالاد کلم بروکلی یک وعده یا میان وعده ساده و بسیار سالم است. این سالاد را می توانید با خاطری آسوده، قبل از وعده اصلی غذایی بخورید، تا (اگر در رژیم لاغری هستید) اشتهایتان برای خوردن غذا کمتر شود.
پیاز خلال شده - یک چهارم فنجان
کفیر- سه چهارم فنجان
سس مایونز - یک قاشق غذاخوری
روغن زیتون - یک قاشق غذاخوری
پوست رنده شده لیمو - یک قاشق غذاخوری
فلفل سیاه - نصف قاشق چای خوری
نمک - به میزان لازم
سیرخردشده - یک تا 2 حبه
کلم بروکلی شسته و خرد شده - 450 گرم
کلم قرمز رشته ای آب پز با سرکه - نصف فنجان
بادام برشته و خردشده - نصف فنجان
در ظرف مناسبی پیاز، سس مایونز، پوست لیمو، فلفل، نمک وسیر را خوب مخلوط کنید. گل های کلم که ریز خردشده را به همراه کفیر به آن اضافه کنید و خوب هم بزنید. با کلم قرمز و بادام خردشده روی سالاد را تزیین کنید.
کلم بروکلی خام را می توان سه روز یا بیشتر در یخچال نگهداری کرد. به انواع کلم بروکلی، کلم بروکسل، کلم پیچ، گل کلم و کلم قمری که شکل ظاهری گل آن ها همانند چلیپا (صلیب) است، سبزیجات چلیپایی گفته می شود. این سبزی ها دارای ترکیبات ضد سرطان بسیار قوی است. مصرف گل کلم، کلم بروکلی و کلم بروکسل احتمال ابتلا به سرطان پروستات و خطر مرگ و میر و عود سرطان سینه را 22 تا 62 درصد کاهش می دهد.
کلم بروکلی علاوه بر ویتامین A، املاحی مانند کلسیم و پتاسیم دارد و حاوی اسید فولیک و فیبر است. با داشتن ویتامین سی به جذب آهن کمک می کند و تفت دادن یا کمی پختن آن علاوه بر حفظ مواد از ایجاد بوی نامطبوع ناشی از آب پز کردن آن کم می کند. این سبزی برای مبتلایان به سنگ های ادراری و نقرس مناسب نیست.
منبع: روزنامه خراسان
منبع: باشگاه خبرنگاران جوانbestcanadatours.com: مجری سفرهای کانادا و آمریکا | مجری مستقیم کانادا و آمریکا، کارگزار سفر به کانادا و آمریکا