افتادگی پلک؛ علل، درمان، جراحی و مراقبت ها

به گزارش نوای پرنده پارسی، خبرنگاران: افتادگی پلک ها چهره شما را غم انگیز و خسته نشان می دهد و زاویه داشتن چشم ها چند سال به سن شما اضافه خواهد کرد.

افتادگی پلک؛ علل، درمان، جراحی و مراقبت ها

انواع افتادگی پلک

افتادگی پلک دلایل مختلفی دارد که یکی از آنها مادرزادی است؛ یعنی افتادگی پلک در زمان تولد به دلیل تکامل نیافتن ماهیچه های بالا برنده پلک، برخی از بیماری های خاص، فلج عصب پلک یا به دلیل سایر بیماری های مادرزادی به صورت یک یا دو طرف ظاهر می گردد. زمانی که کودک به دنیا می آید به دلیل این ناهنجاری در سر و صورت، عصب صورت یا پلک فلج می گردد. البته این فلج عصبی پس از مدتی در برخی ها به حالت عادی برمی گردد، ولی در برخی های دیگر به صورت دائم باقی می ماند.

با مشاورین زیبایی کلینیک خورشید مشورت نمائید تا به بهترین نتیجه ممکن برسید!

افتادگی پلک مادرزادی

مسائل پلکی مادرزادی چند نوع است، اما به طور کلی در دو گروه طبقه بندی می گردد:

الف) قسمتی از پلک تشکیل نمی گردد؛ در این شرایط عمل جراحی راحت و موفقیت آمیزتر است.

ب) پلک به طور کامل تشکیل نمی گردد؛ در این شرایط به طور معمول خود چشم نیز دچار ضایعه ای است ولی با وجود این، خوشبختانه قابل ترمیم است.

اگر کودکی با افتادگی پلک متوسط تا شدید متولد گردد، ممکن است برای تکامل بینایی نیاز به درمان فوری داشته باشد؛ البته افتادگی پلک مادرزادی معمولا با گذشت زمان بهبود نمی یابد. اگر والدین با افتادگی چشم مادرزادی در بچه ها روبرو شدند، باید حتما به چشم پزشک مراجعه کنند؛ زیرا این افتادگی می تواند باعث تنبلی چشم گردد. اگرچه افتادگی پلک معمولا یک اختلال مجزاست، ولی در موارد مادرزادی ممکن است با اختلال حرکت های چشمی، بیماری های عضلانی، تومورهای پلک یا سایر تومورها، اختلال های عصبی و عیوب انکساری چشم نیز همراه گردد.

افتادگی پلک در بزرگسالی

شایع ترین علت افتادگی پلک در بزرگسالان، کشیدگی یا جدا شدن ماهیچه بالابرنده پلک است. این مشکل ممکن است بر اثر افزایش سن، پس از جراحی آب مروارید یا سایر جراحی های چشمی و ضربه شدید به چشم بروز پیدا کند. افتادگی پلک بر اثر افزایش سن و کهولت بسیار شایع است؛ در این شرایط با افزایش سن، پلک بالا دچار فشردگی پوست و چین و چروک می گردد و همین پوست اضافه می تواند اشکالاتی را در دید ایجاد کند.

یکی از دلایل رایج افتادگی پلک، حوادث و تصادف هاست که بر اثر آنها عصب های پلک ـ که مسئول حرکت پلک هستند ـ فلج و موجب افتادگی پلک می گردد.

با توجه به افزایش میزان امید به زندگی و افزایش تعداد جمعیت سالمندان در اثر ارتقای شرایط بهداشت عمومی، بالطبع تعداد افراد مسنی که برای جراحی افتادگی پلک مراجعه می کنند نیز بیشتر شده است.

افتادگی پلک در اشخاص کهنسال به صورت پف و چربی های اضافه دور چشم، چین و چروک و پوست چند لایه، بخصوص در پلک بالا بروز پیدا می کند. پس از مدتی حجم این پوست افتاده بیشتر می گردد که می تواند باعث سنگینی پلک بالا و خستگی فرد در زندگی روزمره گردد؛ برای مثال فرد هنگام رانندگی، مطالعه، خیاطی، تماشای تلویزیون و سایر فعالیت های روزمره به مشکل برمی خورد.

مسائل ناشی از افتادگی پلک در بزرگسالان

افتادگی پلک خستگی زودرس پلک و چشم را به دنبال دارد، جلوی دید را می گیرد و مسائل پوستی ایجاد می کند. زمانی که خستگی دید ایجاد گردد، فرد مجبور می گردد ابروهایش را بالا دهد تا جلوی دیدش باز گردد؛ زمانی که این کار به طور مداوم در طول چند ماه انجام گردد، پیشانی دچار چین و چروک می گردد، تناسب چشم و ابرو از بین می رود و ماهیچه پلک شل می گردد که همین مساله بعدها مسائل زیادی را برای فرد به وجود می آورد.

افتادگی پلک؛ ناشی از تصادف های شدید

یکی از دلایل رایج افتادگی پلک، حوادث و تصادف هاست که بر اثر آنها عصب های پلک ـ که مسئول حرکت پلک هستند ـ فلج و موجب افتادگی پلک میگردد. مشکل بزرگی که ممکن است افراد گاهی پس از تصادف و سوانح با آن روبرو شوند این است که به دلیل شرایط اورژانسی ایجاد شده، ممکن است ترمیم پارگی پلک و عضلات صورت به درستی انجام نگردد که همین مساله نیز باعث افتادگی پلک می گردد.

افتادگی پلک؛ ناشی از سوختگی ها

سوختگی ها نیز برای سلامت چشم مسائلی ایجاد می کند؛ در برخی انواع سوختگی ها خود چشم و قرنیه آسیب می بیند و در موارد دیگر چشم ها سالم بوده ولی به پلک ها آسیب می رسد. در مواردی که پلک ها آسیب می بینند، اگر فرد بموقع برای ترمیم پلک اقدام نکند، مسائلی جدی تر برای چشم ها ایجاد می گردد؛ برای مثال ممکن است پلک آسیب دیده بسته نگردد؛ بنابراین سوختگی یا هر بیماری دیگری مانند برخی از فلج های صورت ـ که بر اثر آنها پلک بسته نمی گردد ـ نیاز به پیگیری جدی دارند.

راه های پیشگیری و کاهش افتادگی پلک

برای پیشگیری از افتادگی پلک باید از بیست و شش سالگی اقدام کنید، ولی اگر از این سن گذشته اید هم خیلی نگران نباشید و از همین الان شروع کنید و نکته های زیر را به خاطر بسپارید:

بیش از حد در معرض پرتوی مستقیم آفتاب قرار نگیرید، ولی اگر مجبور شدید حتما از کرم های ضدآفتاب استفاده کنید.

از ساعت 9 صبح تا 4 بعدازظهر از چشم هایتان محافظت کنید؛ برای مثال از عینک آفتابی و کلاه لبه دار استفاده کنید.

برای کاهش استفاده از نورهای مصنوعی، بخصوص در شب بهتر است به مدت زیاد بیدار نمانید، تا دیروقت مطالعه نکنید، تلویزیون را برای مدت طولانی در نیمه شب نگاه نکنید یا حداقل از نورانی کردن اتاق بپرهیزید. مطالعه با نور زیاد باعث خستگی و آسیب دیدن چشم و در نهایت به پلک می گردد و پیری زودرس چشم را به همراه دارد. هرچه شخص بعد از غروب زودتر بخوابد، دیرتر به افتادگی پلک دچار می گردد.

تغذیه نامناسب نیز در افتادگی پلک تاثیر دارد؛ خوردن غذاهای سنگین در آخر شب، غذاهای پرچرب، پرنمک و ترش از مواردی است که باعث التهاب دور چشم می گردد. صبح ها بعد از بیدار شدن، این پف دور چشم به طور کامل قابل مشاهده است و اگر این بی احتیاطی ها بیشتر گردد بعد از مدتی افتادگی پلک نیز ایجاد می گردد.

درمان افتادگی پلک با جراحی

گاهی اوقات مسائل پف کردگی و یا چسبندگی پوست به پلک ها برای افراد پیش می آید که همین موضوع یکی از دلایل اصلی جراحی پلک ها برای حذف و برطرف چسبندگی پوست پلک ها است و پس از جراحی پلک، صورت فرد ظاهری جوان تر و زیباتر به خود می گیرد. به همین منظور جراحی پلک می تواند گزینه خوبی برای برطرف این مسائل باشد.

همین حالا با ما تماس بگیرید

021-22391862

09120522102

جراحی پلک و مراقبتهای بعد از عمل پلک

در صورتی که در مورد جراحی پلک مطمئن نیستید، بهتر است با چشم پزشک خود مشورت کنید. او می تواند اطلاعات لازم را در مورد هرگونه مسائل پزشکی مربوط به پلک ها، در اختیار شما بگذارد. همچنین در صورتی که دارای نوعی مشکل بالینی یا پزشکی هستید، می توانید با چشم پزشک خود در مورد آن ها مشورت کنید.

گاهی اوقات مشکل افتادگی و پف چشم، مربوط به پیری و بالا رفتن سن است که به مرور زمان باعث چروک و دیگر عوارض می گردد. اما در صورتی که سن بالایی نداشته و جراحی پلک را صرفا به دلیل زیبایی انجام می دهید، پزشک شما در این گونه موارد هم توصیه های لازم را خواهد داد.

هرچند که روش های زیبایی، ظاهر را به طور چشمگیری بهبود می بخشد، اما باید گفت که نتایج صد درصد مثبت نخواهد بود. جراحی پلک ها، روی پلک های فوقانی و یا بر روی پلک های پایینی صورت می گیرد.

پلک های بلند و افتاده:

پلک های فوقانی می توانند به علت وجود عضلات، چربی یا چین و چروک های اضافی، باعث ایجاد چهره ای اخمو، تنبل و یا خواب آلود شده و جراحی پلک های فوقانی برای از بین بردن این پوست و یا عضلات اضافی، ایجاد شده و نگاه طبیعی تری به شما می بخشد.

پلک های زیرین:

پلک های زیرین می توانند حالتی کیسه مانند و ناخوشایند زیر چشم ها ایجاد کنند و در نظر دیگران ، احساس می گردد که شما خسته و یا خواب آلوده اید. این مشکل به دلیل از دست دادن شکل کششی یا جمع شدن چربی در ناحیه زیر چشم است. در بیماران جوان، مشکل بواسیر هم می تواند آن را تشدید کند.

جراحی پلک بالا اجازه می دهد تا جراح ، پوست اضافی و بافت چربی را حذف کند و همین موضوع باعث صاف شدن پلک و تعیین شدن بیشتر چشم ها می گردد. در حالی که رسوبات چربی، پوست را سست کرده و با بالا رفتن سن، این موضوع تشدید می گردد، این روش شگفت انگیز، می تواند اثرات زیادی در ظاهر فرد و جوان تر شدن او داشته باشد.

در عمل جراحی پلک های فوقانی، خطوط افتاده ، با ساختاری طبیعی برش داده شده و جراح هر گونه پوست اضافی را که مانع از دید یا خستگی چشم می گردد حذف می کند. در برخی موارد، عضلات چشم هم جراحی و ترمیم شده و به نظر می رسد که پوست جدید، ظاهری جوان تر و مرطوب تر دارد. سپس، نقاط برش خورده با دقت و زیبایی خاص دوخته و بسته می شوند.

هدف از عمل جراحی فوقانی پلک، از بین بردن افتادگی و پف چشم است که حالتی خسته و ناخوشایند به فرد می دهد. جراحی پلک بالایی گاهی اوقات به نام بال چشم، نوعی جراحی کم خطر بوده و در بسکمک از افراد انجام می گردد. مسائل مربوط به پلک بالایی ، حتی ممکن است ابرو را هم درگیر کرده و شکل و حالت آن را تغییر دهد.

بسکمک از افراد به دنبال پف کردگی و حالت کیسه مانند زیرچشم، به جراحی پلک پایین چشم ، روی می آورند. این جراحی برای بهبود ظاهر خسته فرد صورت می گیرد. لیفتینگ پلک پایین، بیشتر در موارد زیر انجام می گردد: پف کردگی زیر چشم، چروک پوست و چروک بافت ها. افراد، اغلب به دنبال جراحی پلک پایین هستند زیرا پف کردگی زیر چشم، آشکارتر از مسائل مربوط به پلک فوقانی است.

آمادگی برای جراحی پلک

وجود کیسه های زیر چشم، اغلب ناشی از خستگی یا آلرژی است. کیسه هایی که در زیر چشم دیده می شوند و مربوط به خواب و یا آلرژی نیستند، به علت پرولاپس چربی پلک پایین ایجاد می شوند. چربی پرولاپس، به عنوان چربی مداری نیزنامیده می گردد. این نام به این دلیل است که در این حالت، چشم در فضایی مدار مانند قرار گرفته و این فضا در محفظه چربی واقع شده است. برای بهبود ظاهر کیسه های زیر چشم، چربی می تواند برداشته گردد.

بسکمک از مردم نگران هستند که پس از کشیده شدن کیسه های زیر چشم، حالتی پوسته پوسته ایجاد شده و پوست سست و بی نظم گردد. اما باید گفت که عضلات اطراف این ناحیه سبب محافظت از آن شده و مانع از ایجاد بافتی ناهموار و پوسته پوسته می گردد.

جراحی پلک پایین، نیاز به تکنیک های متفاوتی دارد. علاوه بر این، ساختارهای پشتیبانی پلک را می توان به شیوه ای شکل داد که بتواند چشم ها را روشن تر و درخشان تر نشان دهد.

در حالی که عمل جراحی فوقانی پلک به طورعمده ، تنها شامل حذف پوست است، جراحی پلک پایین نیز شامل حذف رسوبات چربی است که بیشتر زیر چشم هستند. از بین بردن این رسوبات، با ایجاد پوستی سفت؛ یک سطح صاف، جامد و ملایم بر روی گونه می گذارد.

جراحی پلک و مراقبتهای بعد از عمل پلک

مراحل جراحی پلک

جراحی پلک پایین، جراح را قادر می سازد تا پرکننده های چربی یا پوستی را به ناحیه هایی که تحت چشم قرار گرفته اند، منتقل کند و مانع ازایجاد ناهمواری زیر چشم گردد.

در روش جراحی پلک پایین، جراح، ابتدا زیر مژه ها را برش می زند ؛ برش به دقت اجرا شده و چربی، پوست و عضله تعیین می گردد. گاهی اوقات، برای به حداقل رساندن پوسته و تورم ناهموار، چربی های اضافه ، توزیع می گردد.

اگر شکستگی عضلات در ناحیه وجود داشته باشد، این عمل در جراحی نیز اصلاح می گردد. پس از جراحی پلک پایین، چین و چروک و کیسه چربی حذف می گردد.

عوارض جراحی پلک بالا و پایین

در اکثر موارد، جراحی پلک های بالایی و زیرین، یک روش حداقل تهاجمی است که برای اصلاح برخی از اختلالات زیبایی شناختی یا عملکردی پلک ها انجام می گردد. مزایای این نوع روش بسیار زیاد است. با این حال، در عمل جراحی پلک ها، مانند تمام جراحی ها، عوارض جانبی و ریسک های طبیعی ،با توجه به روش و وضعیت بیمار، وجود دارد.

اکثر عوارض جانبی نیز مرتبط با جراحی پلک موقت است، اما بروز اختلال دائمی نگران کننده خواهد بود. جراحی پلک ، گاهی همراه با خطرات و عوارض بالقوه است که شدت آن متفاوت است. جدی ترین عوارض عبارتند از: برگشتن لبه پلک تحتانی به سمت خارج (اکتروپیون)، هماتوم و جدا سازی شبکیه.

اکتروپیون نوعی اثر خراشیدگی است که باعث می گردد بخش زیرین؛ آسیب دیده ونیاز به جراحی اضافی برای اصلاح آن باشد. به طور معمول، این عوارض جانبی در مدت زمان کوتاه قابل درمان بوده و برطرف می گردد. همچنین احتمال درمان هر گونه تورم یا زخم هایی که ممکن است در اثر روش های بلفاروپلاستی اتفاق بیفتد، وجود دارد.

برخی از دردها و مسائل هم مرتبط با مرحله بهبودی بعد از عمل است. شدت درد به مهارت جراح و سلامت بیمار بستگی دارد. در پی عمل جراحی پلک، پلکهای شما به احتمال زیاد درد داشته و کمی تنگ خواهد شد. علاوه بر این، بی حسی نیز می تواند خسته کننده باشد.

داروهای تجویز شده توسط پزشک شما ممکن است برای کاهش شدت درد و کاهش ناراحتی استفاده گردد. برخی از بیماران، حالتی شبیه به یک آفتاب سوختگی یا گرگرفتگی دارند. بعد از عمل جراحی پلک، احتمالا در اطراف مناطق برش خورده، تورم بیشتر است. هنگام استفاده از پد های مخصوص برای بهبودی، مراقب باشید تا به برش ها آسیب نزنید. با ایجاد تورم ، ممکن است چندین روز، دید چشم کمی تار گردد.

اجتناب از فعالیت های شدید که باعث افزایش جریان خون به چشم می گردد می تواند به کاهش یا حتی جلوگیری از تورم شدید کمک کند. استفاده از کمپرس یخ، روی چشم ها می توانند موثر باشند. برخی از بیماران بر این باورند که استفاده از آلوئه ورا یا ویتامین E پس از برداشتن نخ ها، باعث بهبودی بهتر می گردد.

برخی از عوامل می تواند موجب تضعیف عضلات چشم گردد که منجر به تضعیف پلک های بالایی و یا لکه های زیر چشم می گردد. با افزایش سن، عضلات چشم خسته می شوند و موجب افتادگی چشم می شوند. این پوست شل شده و حالت چشم را دچار تغییر می کند. سایر شرایط پزشکی عبارتند از تحریک پلک به علت اضافه شدن بیش از حد پوست پلک و یا ناراحتی پیشانی.

مراقبت های بعد از عمل زیبایی جراحی پلک

پس از جراحی، ممکن است برخی از اثرات جراحی باقی مانده و ایجاد ناراحتی کند. پس از عمل جراحی، حداقل تا 24 ساعت فعالیت شدیدی نداشته و به طور کامل استراحت کنید. پلک ها پس از عمل جراحی متورم می شوند. این مشکل به طور طبیعی در طول مراحل بهبودی کاهش می یابد، اما شما می توانید با استفاده از کمپرس یخ و بالا نگه داشتن سر خود، مشکل را کمی برطرف کنید.

گاهی اوقات تغییر رنگ در اطراف ناحیه جراحی شده و یا حتی در سفید چشم مشاهده می گردد. این وضعیت باعث درد و یا اختلال در بینایی نمی گردد و به طور طبیعی در طی یک هفته تا ده روز کاهش می یابد. اجتناب از خم شدن، حرکت شدید، یا بلند کردن اجسام سنگین تا مرحله بهبودی.

سعی کنید زیاد لبخند نزده یا بیش از اندازه فریاد نزنید. این کار باعث می گردد که فشار عضلانی در اطراف ناحیه تحت درمان، ایجاد شده و یا باعث شل شدن آنها گردد.

خوابیدن در موقعیت درست و نگه داشتن سر به سمت بالا در هنگام خواب، همچنین می توانید از بالش اضافی برای حفظ موقعیت استفاده کنید. در صورت بروز درد پس از تجویز پزشک، می توانید دارو مصرف کنید. اما توجه داشته باشید که آسپرین مصرف نکنید، زیرا می تواند خونریزی را افزایش دهد.

کاندیداهای ایده آل برای عمل پلک ها:

- افرادی که به طور طبیعی پوست اضافه و زیادی بر روی پلک های فوقانی دارند که مانع از دید کافی می گردد.

- افرادی با کیسه های چربی و پف در پلک پایین و افرادی با ضایعات پوستی در هر دو پلک بالا و پایین.

- کاندید باید بیش از 18 سال سن داشته باش

درمان افتادگی پلک با پلکسر پلاسماجت

پلکسر چیست و پلاسما چگونه عمل می کند؟

پلاسما یک گاز یونیزه است که حاوی (تقریبا) مقدار مساوی بارهای مثبت و منفی دارد. به علت خواص خاص آن، پلاسما را به عنوان حالت چهارم ماده نیز می شناسند.

پلکسر یک ژنراتور پلاسما است که پرتوهای کنترل شده و متمرکز پلاسما را با استفاده از یونیزاسیون گازهای موجود در هوا تولید می کند. پلاسما به کمک قوس الکتریکی کوچکی بین نوک دستگاه و پوست بیمار، تشکیل می گردد.

این قوس، به طور کنترل شده، باعث تصعید اپیدرم پوست شده و در نتیجه این باعث می گردد که کشیدگی پوستی در منطقه تحت درمان اتفاق بیفتد. این اقدام باعث جمع شدن پوست در ناحیه تحت درمان و در نتیجه، بالا آمدن پلک چشم و کاهش چین و چروک پوست می گردد.

مزیت های پلکسر پلاسماجت

بر خلاف تکنیک های دیگر، پلکسر پلاسما باعث التهاب بافت های اطراف نمی گردد، چرا که اثر آن فقط به مرز لایه های پایه محدود می گردد.

پلکسر خونریزی و نکروز در بافت های اطراف ایجاد نمی کند. این مشاهدات در مطالعات بافت شناسی بر روی بافت هایی که با دستگاه پلکسر درمان شده اند تایید شده است. در نتیجه استفاده از این درمان، باعث از کارافتادن بیمار از کارهای روزمره اش نشده و همچنین در طول 5 روز ریکاوری، مقداری آرایش برای پوشاندن نواحی درمان شده کافی است.

پلکسر لیزر نیست!

اصل عملکرد لیزر و پلکسر متفاوت است.

لیزر از پروتون ها برای تبخیر پوست استفاده می کند در نتیجه موجب آسیب رساندن به بافت پوستی می گردد.

بافت انرژی را به طرق کاملا متفاوتی جذب می کند.

لیزر برای استفاده از موج هایی با طول موج متفاوت استفاده می کند.

لیزر لایه پایه را اصلاح می کند ولی موجب التهاب و نکروز در لایه های عمیق تر می گردد. در نتیجه موجب ساخت مجدد لایه های پوستی شده و فرایند کلاژن سازی طولانی تر می گردد.

بر خلاف لیزر:

  • پلکسر باعث آسیب پوست نمی گردد.
  • پلکسر را می توان بر تمام مدل های پوستی اعمال کرد.
  • خطر ابتلا به التهاب هایپرپیگمنتی بعد از درمان ندارد.
  • زمان بهبودی آن کوتاه است.
  • هیچ واکنش التهابی در بافت های اطراف به وجود نمی آید.

فرآیند درمانی پلکسر پلک چشم

این روش اصلاح پلک به عنوان یک روش پویا هم شناخته می گردد. زیرا در طی مراحل مختلف آن اپراتور کنترل کامل بر کار دارد. و ممکن است در طی فرایند از بیمار بخواهد گاهی اوقات چشم ها را باز و بسته نماید. لذا می توان تاثیر آن را به صورت آنی مشاهده کرد.

این تکنیک غیرتهاجمی است. به این دلیل که بدون حذف کردن پوست های اضافه، قطع کردن پایداری لایه درمیس و حذف چربی های اضافه، عمل اصلاح را انجام می دهد.

این روش نقاط کوچکی را بر روی سطح پوست از طریق پلاسمایی که از دستگاه پلکسر تولید می گردد، ایجاد می کند. هر یک از این نقاط تقریبا 0.5 میلیمتر از یکدیگر فاصله دارند، به طوری که امکان انعطاف پذیری حرکت پلک را تا زمانی که روش کامل گردد، فراهم می کند.

به طور معمول فرایند درمان کمتر از 20 دقیقه طول می کشد و اثر آن روی پوست دایره ای با قطر کمتر از 1 میلیمتر خواهد بود که 5 تا 7 روز باقی می ماند. بهترین نتایج معمولا بعد از 1 الی 4 دوره درمان حاصل می گردد و این به شرایط پوست بستگی دارد.

پلکسر پلاسماجت برای چه کسانی خطر دارد؟

این افراد بهتر است که از درمان پلکسر پلاسماجت استفاده نکنند.

  • خانم های باردار
  • افراد مبتلا به سرطان
  • افراد مبتلا به بیماری های خود ایمنی فعال
  • افراد مبتلا به بیماری های عفونی باکتریایی و ویروسی پوست (مانند هرپس فعال)
  • بیماریهایی که بر روند بهبودی تأثیر می گذارند (مانند دیابت کنترل نشده)

مدت زمان ریکاوری چقدر است؟

پس از درمان، لکه های کوچکی روی پوست به وجود می آید که 5-7 روز ادامه می یابند. شما می توانید آنها را با محصولات آرایشی پوشش دهید.

ناحیه درمان شده به مدت 2 یا 3 روز ممکن است کمی متورم گردد.

در حال حاضر، زمانی که اثرات از بین می روند، ممکن است پوست به مدت 1 تا 2 هفته کمی قرمز باشد.

سعی کنید از کرم استفاده کنید چرا که به فرآیند بهبود، ساخت مجدد پوست و کاهش حساسیت کمک می کند.

هزینه درمان پلکسر پلاسماجت چقدر است؟

هزینه درمانی به کمک پلکسر با توجه به ناحیه درمانی متفاوت است و بین 300 الی 800 هزار تومان برای هر جلسه متغیر خواهد بود.

کلینیک زیبایی خورشید

سایر خدمات کلینیک خورشید

  • جراحی زیبایی صورت(بلفاروپلاستی ، برداشتن خال و...)
  • جراحی زیبایی زنان (لابیاپلاستی)
  • لیزر موهای زائد
  • کلیه خدمات پوست (لیفت با نخ، بوتاکس، تزریق ژل، تکنولوژی اشعه RF ، میکرودرم ابریژن، کربوکسی تراپی و مزوتراپی)
  • کلینیک کاشت مو و ابرو

با مشاورین زیبایی کلینیک خورشید مشورت نمائید تا به بهترین نتیجه ممکن برسید!

همین حالا با ما تماس بگیرید

021-22391862

09120522102

جهت مشاهده نمونه های بیشتر به صفحه زیر مراجعه نمایید.

clinic-khorshid@

جهت مشاهده اطلاعات بیشتر به وب سایت زیر مراجعه نمایید.

www.clinickhorshid.com

بلواراندرزگو، حکمت غربی، نرسیده به چهار راه اسدی، طبقه فوقانی بانک پاسارگاد، ساختمان پزشکان حکیم، طبقه سوم، واحد 20

دور زمین: دور زمین | سفر به دور زمین هیچوقت اینقدر آسون نبوده! تور ارزان، تور لحظه آخری، اروپا، تور تایلند، تور مالزی، تور دبی، تور ترکیه

منبع: برترین ها
انتشار: 17 مرداد 1400 بروزرسانی: 17 مرداد 1400 گردآورنده: pbmusic.ir شناسه مطلب: 1421

به "افتادگی پلک؛ علل، درمان، جراحی و مراقبت ها" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "افتادگی پلک؛ علل، درمان، جراحی و مراقبت ها"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید