31 هزار بازرسی از مراکز غذایی و اماکن عمومی و پلمب 98 مکان متخلف
به گزارش نوای پرنده پارسی، رئیس اداره بهداشت مواد غذایی و بهسازی اماکن عمومی مرکز سلامت محیط و کار وزارت بهداشت با اشاره به شروع به کار بازرسی های سلامت نوروزی بهداشت محیط، گفت: این بازرسی ها از مراکز تهیه، توزیع و طبخ با اولویت رستوران ها، قنادی ها و اماکن بین راهی و اماکن عمومی با اولویت هتل ها، مراکز اقامتی، پایانه های مسافربری و سرویس های بهداشتی انجام می گردد.
به گزارش خبرنگاران، مهندس سید رضا غلامی، رئیس اداره بهداشت مواد غذایی و بهسازی اماکن عمومی مرکز سلامت محیط و کار وزارت بهداشت گفت: در سومین روز (22 اسفند 97) شروع بکار بازرسی های سلامت نوروزی بهداشت محیط؛ 31 هزار و 494 مورد بازرسی بهداشت محیطی از مراکز تهیه، توزیع و طبخ با اولویت رستوران ها، قنادی ها و اماکن بین راهی و همچنین اماکن عمومی با اولویت هتل ها، مراکز اقامتی، پایانه های مسافربری و سرویس های بهداشتی انجام شد که از این تعداد 690 مورد از اماکن بین راهی بازرسی بهداشت محیطی شده است.
وی گفت: همچنین در این بازرسی های اجرا شده 444 محل متخلف بهداشتی به مراجع قضائی معرفی شدند و 98 محل متخلف بهداشتی پلمب شده است که از این تعداد 19 مورد مربوط به رستوران های بین راهی بوده است.
غلامی افزود: در این بازرسی ها تعداد 20 هزار و 269 مورد سنجش پرتابل اجرا شده و همچنین 21 هزار و 176 مورد کلرسنجی از آب مصرفی اجرا شده است.
به گزارش وبدا، رئیس اداره بهداشت مواد غذایی و بهسازی اماکن عمومی مرکز سلامت محیط و کار وزارت بهداشت گفت: براساس گزارش تیم های سیار بازرسی بهداشت محیطی سراسر کشور حدود 25 هزار و 447 کیلوگرم مواد غذایی و آشامیدنی غیر بهداشتی و تاریخ گذشته از چرخه مصرف انسانی توسط بازرسین بهداشت محیط خارج شده است.
منبع: خبرگزاری ایسنا