گوشی جدید اوپو با دوربین های مخفی
به گزارش نوای پرنده پارسی، براساس گزارشی جدید، اوپو مشغول توسعه گوشی بدون پورت است که دوربین های آن زیر شیشه الکتروکرومیک مخفی هستند.

اطلاعات جدید حاکی از آن است که شرکت چینی اوپو مشغول توسعه موبایلی با دوربین زیر نمایشگر است. یکی از فاش کنندگان اطلاعات در میکروبلاگ ویبو این اخبار را فاش نموده است. او جزئیات دیگری از ویژگی های کلیدی این موبایل مرموز فاش نموده است.
دستگاه مذکور گوشی بدون پورت است که علاوه بر دوربین زیر نمایشگر، مجهز به کلیدهای حساس به فشار است. البته این دستگاه کاملاً بدون پورت نیست زیرا با قابلیت شارژ بی سیم و با سیم مجهز است.
پورت یو اس بی موبایل پنهان است و به همین دلیل به نظر می رسد کاملاً بی سیم است.
طبق گزارش ها بسیاری از تولیدکنندگان موبایل فناوری الکتروکرومیک را به کار خواهند گرفت که قبلاً در اوپو رنو 5 پرو به کار گرفته شده بود.
در گزارش جدید نیز فاش شده دوربین های دستگاه مرموز اوپو زیر شیشه الکتروکرومیک قرار می گیرند. احتمالاً اوپو همان نوع شیشه الکتروکرومیکی استفاده می نماید که وان پلاس برای پنهان کردن دوربین های پشتی موبایل کانسپت وان استفاده نموده بود.،مهر
منبع: ایران آنلایندور زمین: دور زمین | سفر به دور زمین هیچوقت اینقدر آسون نبوده! تور ارزان، تور لحظه آخری، اروپا، تور تایلند، تور مالزی، تور دبی، تور ترکیه