فروش مرغ با قیمت بالا ممنوع است
به گزارش نوای پرنده پارسی، دادستان ساری به گرانفروشان کالاهای اساسی از جمله مرغ هشدار داد و تأکید کرد فروش مرغ با قیمت بالاتر از نرخ مصوب، ممنوع است.

به گزارش خبرنگاران مازندران محمد کریمی ظهر سه شنبه در جمع مسئولان با هشدار نسبت به گرانفروشان و متولیان نظارت بر قیمت کالاهای اساسی گفت: فروش مرغ با قیمتی بالاتر از قیمت مصوب ابلاغی ممنوع می باشد و واحدهای صنفی به هیچ عنوان حق فروش بالاتر از قیمت مصوب را ندارند.
کریمی اضافه نمود: شهروندان گرامی در صورت برخورد با گرانفروشی از سوی واحدهای صنفی و فروشگاه های مرغ، گزارش و شکایت خود را به وسیله سامانه 124 برای برخورد قانونی اعلام و پیگیری نمایند، در صورت عدم برخورد قانونی با تخلفات، مراتب را به دادستان شهرستان خود اطلاع دهند.
دادستان عمومی و انقلاب مرکز استان مازندران همچنین تاکید نمود: صرفنظر از سازمان تعزیرات حکومتی با عنایت به اینکه مرغ جز و کالاهای اساسی و ضروری شهروندان بوده و با توجه به نزدیکی به ماه مبارک رمضان، کنترل و نظارت برعرضه و توزیع مرغ به عنوان حقوق عامه در دستور کار کلیه دادستان ها قرار گرفته است.
وی گفت: علاوه بر برخورد با واحدهای صنفی متخلف، در صورت احراز ترک فعل و عدم نظارت از سوی مدیران متولی؛ برای ایشان نیز پرونده قضائی حسب دستورالعمل ابلاغی ریاست قوه قضائیه تشکیل خواهد شد.
منبع: جام جم آنلایندور زمین: دور زمین: آشنایی با زیبایی های دنیا در مجله گردشگری
مجله سرگرمی: مجله سرگرمی و گردشگری