طرز تهیه جامبو شلز شکم پر

به گزارش نوای پرنده پارسی، در این مطلب می خواهیم دستور پخت جامبو شلز را به شما آموزش بدهیم.

طرز تهیه جامبو شلز شکم پر

به گزارش، پاستای جامبو شلز یا صدفی بدلیل سایز عظیم خود این امکان را به ما می دهد که با آن غذا های مختلف و خوشمزه ایی را تهیه کنیم، از جمله این غذا ها می توان به جامبو شلز اشاره نمود.

جامبو شلز شلز یک غذای پر هوادار فرنگی بسیار شیک و خوش مزه می باشد که از ارزش غذایی بالایی بر خوردار بوده و سرشار از موادی همچون فیبر پروتئین است.

کاربرد اصلی این غذا بدلیل شیک بودن بیشتر در جشن هایی مانند جشن تولد بوده و اغلب به عنوان عصرانه صرف می گردد. تهیه آن کار سختی نیست، شما می توانید با خواندن ادامه این مقاله دستور تهیه جامبو شلز را یاد بگیرید و آن را به راحتی در خانه تهیه کنید.

گوشت چرخ نموده 500 گرم

پاستای جامبو شلز 1 بسته

ففل دلمه ای 2 عدد

پنیر پراتو رنده شده 100 گرم

قارچ خرد شده 200 گرم

سیر کوبیده شده 2 حبه

رب گوجه فرنگی 1 قاشق غذاخوری

پیاز 1 عدد

فلفل سیاه، نمک و زردچوبه به میزان لازم

روغن مایع سرخ کردنی به میزان لازم

آویشن به میزان لازم

یک قابلمه بیاورید و به مقدار لازم درون آن آب بریزید، سپس آب را روی شعله های گاز قرار بدهید. بعد از به جوش آمدن، آب پاستا را درون قابلمه آب جوش بریزید و به مدت 20 دقیقه آن را روی حرارت بالا بگذارید، پس از نرم شدن پاستا آن را آبکش کنید.

پاستا ها را درون آب جوش بجوشانید و سپس آبکش کنید.

یک تابه بیاورید، روغن سرخ کردنی را داخل آن بریزید و آن را داغ کنید، سپس پیاز ها را به آن اضافه کنید و منتظر بمانید تا پیاز ها نرم شوند، بعد از نرم شدن پیاز ها فلفل دلمه ای خرد شده را اضافه کنید وقتی نرم شدند قارچ های ریز شده را اضافه کنید وقتی آب مواد تمام شد نوبت به اضافه کردن گوشت می رسد، گوشت را اضافه کنید و آن را تفت دهید.

بعد از اضافه کردن گوشت، رب گوجه فرنگی را اضافه کنید و دوباره به تفت دادن مواد ادامه دهید، سپس فلفل سیاه و نمک و زردچوبه و آویشن را به آن اضافه کنید و منتظر بمانید تا آب آن کاملا بخار گردد.

اول از همه باید فر را به مدت 10 دقیقه روی دمای 180 درجه سانتیگراد گرم کنید، حالا پاستا هایی را که آبکش نموده بودید را با موادی که درون تابه تفت داده بودید کاملا پر کنید، بر روی آن ها پنیر براتو را بریزید و جامبو شلز را درون ظرف نسوز فر قرار بدهید و آن ها را به مدت زمان 20 دقیقه و با دمای 200 درجه سانتیگراد داخل طبقه وسطی فر بگذارید تا پنیر براتو به طور کامل آب گردد.

مواد گوشتی را آماده کنید و پاستا ها را از مواد پر کنید.

سپس جامبو شلز را بیرون بیاورید و به صورت دلخواه تزئین کنید. غذای خوشمزه شما آماده شده و آماده نوش جان کردن است.

منبع: بیتوته

منبع: باشگاه خبرنگاران جوان
انتشار: 14 اردیبهشت 1399 بروزرسانی: 6 مهر 1399 گردآورنده: pbmusic.ir شناسه مطلب: 4020

به "طرز تهیه جامبو شلز شکم پر" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه جامبو شلز شکم پر"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید