طرز تهیه ادویه کاجون
به گزارش نوای پرنده پارسی، به گزارش خبرنگاران به نقل از ایران کوک ، ادویه کاجون در بسیاری غذاهای گوشتی و غیرگوشتی کاربرد دارد و طعم مطبوع آن هر غذایی را خوش طعم تر و دلپذیرتر می کند. در مقایسه با استفاده جداگانه از ادویه ها، استفاده از ادویه های ترکیبی آشپزی را آسانتر و نتیجه کار را بهتر می سازد.
مواد لازم ادویه کاجون
| نمک | 2 قاشق چایخوری |
| پودر سیر | 2 قاشق چایخوری |
| پاپریکا | 2 و 1/2 قاشق چایخوری |
| پودر فلفل سیاه | 1 قاشق چایخوری |
| پودر پیاز | 1 قاشق چایخوری |
| فلفل قرمز | 1 قاشق چایخوری |
| پونه کوهی خشک شده | 1 و 1/4 قاشق چایخوری |
| آویشن خشک شده | 1 و 1/4 قاشق چایخوری |
| تکه های فلفل قرمز | (اختیاری) 1/2 قاشق چایخوری |
طرز تهیه ادویه کاجون
تمام مواد را در ظرفی بریزید و خوب ترکیب کنید تا ترکیبی یکدست بدست بیاید. سپس در ظرف مناسب ریخته و دور از نور و رطوبت نگهداری کنید.
منبع: جام جم آنلاین
انتشار: 22 آبان 1399
بروزرسانی: 22 آبان 1399
گردآورنده: pbmusic.ir
شناسه مطلب: 5292
به "طرز تهیه ادویه کاجون" امتیاز دهید
دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه ادویه کاجون"
* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید