طرز تهیه ادویه کاجون

به گزارش نوای پرنده پارسی به نقل از ایران کوک ، ادویه کاجون در بسیاری غذاهای گوشتی و غیرگوشتی کاربرد دارد و طعم مطبوع آن هر غذایی را خوش طعم تر و دلپذیرتر می کند. در مقایسه با استفاده جداگانه از ادویه ها، استفاده از ادویه های ترکیبی آشپزی را آسانتر و نتیجه کار را بهتر می سازد.

طرز تهیه ادویه کاجون

مواد لازم ادویه کاجون

نمک2 قاشق چایخوری
پودر سیر2 قاشق چایخوری
پاپریکا2 و 1/2 قاشق چایخوری
پودر فلفل سیاه1 قاشق چایخوری
پودر پیاز1 قاشق چایخوری
فلفل قرمز1 قاشق چایخوری
پونه کوهی خشک شده1 و 1/4 قاشق چایخوری
آویشن خشک شده1 و 1/4 قاشق چایخوری
تکه های فلفل قرمز(اختیاری) 1/2 قاشق چایخوری

طرز تهیه ادویه کاجون

تمام مواد را در ظرفی بریزید و خوب ترکیب کنید تا ترکیبی یکدست بدست بیاید. سپس در ظرف مناسب ریخته و دور از نور و رطوبت نگهداری کنید.

منبع: جام جم آنلاین
انتشار: 22 آبان 1399 بروزرسانی: 22 آبان 1399 گردآورنده: pbmusic.ir شناسه مطلب: 5292

به "طرز تهیه ادویه کاجون" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه ادویه کاجون"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید