خودروهای پرنده 5 سال دیگر از راه می رسند

به گزارش نوای پرنده پارسی، اگر چه بعید به نظر می رسد تولید خودروهای پرنده در مقیاس انبوه به زودی عملیاتی شود، اما استفاده از آنها برای حمل و نقل انسان ظرف پنج سال آینده اتفاق خواهد افتاد.

خودروهای پرنده 5 سال دیگر از راه می رسند

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از آسین ایج، تحول اساسی و جدید در حوزه حمل و نقل استفاده از خودروهای پرنده است و به گفته آنی ناندوری رئیس واحد تولید پهپادهای شرکت اینتل، مدت زمان چندانی تا از راه رسیدن خودروهای پرنده باقی نمانده است و علاقمندان تنها باید تا سال 2024 یعنی پنج سال دیگر منتظر عرضه این خودروها باشند.

امروزه از پهپادها برای پیشبرد امور مختلفی مانند سرگرمی، اکتشاف و تحقیق، تحویل غذا و کالا و غیره استفاده می شود. اما حمل و نقل انسان از این طریق پدیده ای است که باید به طور جدی تر مورد بررسی قرار بگیرد. یکی از چالش های موجود در این زمینه حل مشکل ترافیک سه بعدی در فضا و جلوگیری از برخورد تاکسی های پرنده با یکدیگر است.

ناندوری معتقد است که علاوه بر نگرانی های ترافیکی، باید از امنیت مسافران خودروهای پرنده نیز اطمینان کسب کرد و ایجاد حس راحتی و آرامش در آنها نیز در اولویت واقع شده است.

وی می افزاید: مزایای استفاده از تاکسی های پرنده بیش از دشواری ها و سختی های آن است. به عنوان مثال هزینه جابجایی از این طریق کمتر از هزینه جابجایی زمینی است. زیرا حمل و نقل در آسمان نیازی به ساخت جاده و تونل کشی در دل کوه ها ندارد. لذا استقبال از خودروهای پرنده در سال های آینده بیش از حد انتظار خواهد بود.

دور زمین: دور زمین | سفر به دور زمین هیچوقت اینقدر آسون نبوده! تور ارزان، تور لحظه آخری، اروپا، تور تایلند، تور مالزی، تور دبی، تور ترکیه

منبع: اقتصاد ایران
انتشار: 17 مرداد 1400 بروزرسانی: 17 مرداد 1400 گردآورنده: pbmusic.ir شناسه مطلب: 976

به "خودروهای پرنده 5 سال دیگر از راه می رسند" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "خودروهای پرنده 5 سال دیگر از راه می رسند"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید