خبرنگاران ال مثل الویس ایرانی در استرالیا
به گزارش نوای پرنده پارسی، تهران- خبرنگاران- ال مثل الویس به کارگردانی سپیده میرحسینی به جشنواره کالرتیپ استرالیا راه یافت.

به گزارش روز سه شنبه خبرنگار فرهنگی خبرنگاران، فیلم کوتاه ال مثل الویس به نویسندگی و کارگردانی سپیده میرحسینی به بخش مسابقه ششمین جشنواره کالرتیپ استرالیا راه یافت و نامزد بهترین فیلم کوتاه شد.
این فیلم کوتاه روایتگر علاقه و عشق یک دختر کوچک به خواننده معروف آمریکایی الویس پریسلی است که در دنیا و خیال بچگانه خود کارهای عجیبی انجام می دهد.
امیر زبده، رزا دانازاده و محمد صدرا بنی هاشمی بازیگران این فیلم کوتاه هستند.
جشنواره کالرتیپ 4 دسامبر مصادف با 14 آذرماه در شهر بریزبن استرالیا برگزار می شود. پخش بین المللی این فیلم کوتاه بر عهده کمپانی مستقل مورچه است.
منبع: ایرناbestcanadatours.com: تور کانادا | با تور کانادا سفر کنید، ویزای کانادا، تور کانادا ارزان، قیمت تور کانادا نوروز، بهار، پاییز، تابستان، زمستان را با ما تجربه کنید.