تکلیف دولت به تامین بدهی ناشی از عدم واگذاری تعاونی ها

به گزارش نوای پرنده پارسی، تهران (پانا) - نمایندگان مجلس، دولت را مکلف کردند که هزار میلیارد تومان بدهی ناشی از عدم واگذاری تعاونی ها را از طریق فروش سهام و دارایی های مالی تامین کند.

تکلیف دولت به تامین بدهی ناشی از عدم واگذاری تعاونی ها

نمایندگان در نشست علنی امروز مجلس در جریان بررسی بخش درآمدی لایحه بودجه سال 1400 با بند د تبصره 2 ماده واحده این لایحه موافقت کردند.

در بند د این تبصره آمده است:

دولت مکلف است مبلغ ده هزار میلیارد (10.000.000.000.000) ریال از بدهی ناشی از عدم اجرای بند (2) ماده (29) قانون اجرای سیاست های کلی اصل چهل و چهارم (44) قانون اساسی از سال 1387 تا به امروز را از طریق فروش سهام و دارایی های مالی تأمین کند.

در بند (2) ماده (29) قانون اجرای سیاست های کلی اصل چهل و چهارم (44) قانون اساسی آمده است: سی درصد (30%) از درآمدهای حاصل از واگذاری به تعاونی های فراگیر ملی به منظور فقرزدایی، شامل تخفیفهای موضوع ماده(34) این قانون اختصاص می یابد.

دور زمین: دور زمین: آشنایی با زیبایی های دنیا در مجله گردشگری

مجله سرگرمی: مجله سرگرمی و گردشگری

منبع: خبرگزاری پانا
انتشار: 20 مرداد 1400 بروزرسانی: 20 مرداد 1400 گردآورنده: pbmusic.ir شناسه مطلب: 6297

به "تکلیف دولت به تامین بدهی ناشی از عدم واگذاری تعاونی ها" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "تکلیف دولت به تامین بدهی ناشی از عدم واگذاری تعاونی ها"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید