9 بوستان شهری سمنان در دست ساخت است
به گزارش نوای پرنده پارسی، مدیرعامل سازمان سیما، منظر و فضای سبز شهری شهرداری سمنان گفت: 9 بوستان در شهر سمنان در دست ساخت وجود دارد که ساخت آنها در افزایش چشمگیر فضای سبز این شهر مؤثر است.

به گزارش خبرنگاران به نقل از ایرنا، سید محمد قاسمی سه شنبه 17 دی ابراز داشت: با تکمیل 9 بوستان در شهر سمنان حدود 60 هزار مترمربع به فضای سبزی شهری افزوده می گردد.
وی اعلام کرد: توسعه فضای سبز و حفظ سرانه هر شهروند در اولویت کاری سازمان سیما، منظر و فضای سبز شهری شهرداری سمنان واقع شده است.
مدیرعامل سازمان سیما، منظر و فضای سبز شهری شهرداری سمنان ادامه داد: اکنون 360 هکتار فضای سبز ناخالص در شهر سمنان وجود دارد و سرانه ناخالص فضای سبز در این شهر به ازای هر نفر 17 مترمربع است.
قاسمی توضیح داد: سرانه خالص فضای سبز در شهر کویری سمنان به ازای هر شهروند در حدود 10. 5 مترمربع است و باوجود شرایط آب و هوایی این میزان سرانه فضای سبز قابل دفاع و مطلوب است.
وی گفت: باز پیرایی فضای سبز یکی از مطالبه های مردمی است که شهرداری سمنان این مطالبه را در اولویت کاری خود قرار داده و بر اساس طرح جامع فضای سبز در حال پیگیری مطالبه مردمی است.
مدیرعامل سازمان سیما، منظر و فضای سبز شهری شهرداری سمنان اعلام کرد: سازمان سیما، منظر و فضای سبز شهری شهرداری سمنان تا انتها آذرماه سال جاری 20 هزار اصله نهال و 25 هزار گلدان به منظور زیباسازی فضای شهری در سه مرکز فعال فراوریات گیاهی شهرداری سمنان فراوری نموده است.
قاسمی گفت: مشارکت مردم و سازمان های مردم نهاد در تسهیل و تسریع بازپیرایی و توسعه فضای سبز در شهر سمنان مؤثر است و سال گذشته با مشارکت مردمی پنج هزار اصله درخت در این شهر کاشته شد.
165 بوستان بزرگ و محلی در حال حاضر در سمنان وجود دارد.
منبع: همشهری آنلاینbestcanadatours.com: تور کانادا | با تور کانادا سفر کنید، ویزای کانادا، تور کانادا ارزان، قیمت تور کانادا نوروز، بهار، پاییز، تابستان، زمستان را با ما تجربه کنید.