تقویت مراکز مشاوره باعث کاهش آسیب های اجتماعی می گردد
به گزارش نوای پرنده پارسی، به گزارش خبرنگاران، زهرا موسی پور صبح دوشنبه در آیین افتتاحیه مراکز مشاوره دادگستری که به صورت ویدیو کنفرانس از محل دفتر رئیس کل دادگستری استان کرمان برگزار گردید، گفت: این مراکز با همکاری استانداری و دادگستری کرمان با هدف کنترل آسیب های اجتماعی راه اندازی گردیده است.

وی بر لزوم ترویج فرهنگ استفاده از ظرفیت مراکز مشاوره در جامعه تاکید و توضیح داد: در این مراکز باید از نیروی انسانی متخصص و مناسب استفاده گردد.
موسی پور ادامه داد: به منظور افزایش کیفیت مشاوره ها در این مراکز در صدد هستیم با برنامه ریزی دقیق در راستای آموزش علمی مراکز و بالا بردن سطح دانش و خدمات اقدام کنیم.
مدیرکل امور اجتماعی و فرهنگی استانداری کرمان گفت: مسئولان دادگستری می توانند با استفاده از ظرفیت مراکز مشاوره برای حل و فصل مسائل مردم و افزایش حقوق شهروندی در شهرستان های جنوبی و شرقی اقدام نمایند.
وی گفت: استفاده از این ظرفیت و تقویت مراکز مشاوره نقش موثری در کاهش آسیب ها در حوزه های مختلف دارد.
منبع: خبرگزاری مهردور زمین: دور زمین | سفر به دور زمین هیچوقت اینقدر آسون نبوده! تور ارزان، تور لحظه آخری، اروپا، تور تایلند، تور مالزی، تور دبی، تور ترکیه